Navigace Columbus
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Navigace Columbus
Zdravím všechny,
Potřeboval bych radu. Sehnal jsem si do svého vozu Škoda Octavia II 2008 navigaci Columbus nakódoval jsem CAN-BUS (přihlásil do CAN sběrnice) a vše maká jak má. Jediný s čím si nevím rady je, že nefunguje zobrazení zpátečkových senzorů na displey a nefunguje zobraení navigačních pokynů na displey MAXI-DOT (v menu není ani položka Navigace). Neřešil jste to někdo?
Díky všem za radu.
Potřeboval bych radu. Sehnal jsem si do svého vozu Škoda Octavia II 2008 navigaci Columbus nakódoval jsem CAN-BUS (přihlásil do CAN sběrnice) a vše maká jak má. Jediný s čím si nevím rady je, že nefunguje zobrazení zpátečkových senzorů na displey a nefunguje zobraení navigačních pokynů na displey MAXI-DOT (v menu není ani položka Navigace). Neřešil jste to někdo?
Díky všem za radu.
mas spravnu jednotku parkovakov? spravne zapojena?, aka je v aute gateway? predpokladam ze si neurobil restart navi, http://www.motor-talk.de/forum/aktion/A ... &ajax=true
-
- Sběrač informací
Tak uz jse mi to podarilo zprovoznit na panelu pristroju. Ale kdyz pres menu v panelu pristroju vyberu navigaci mebo audio tak uz mi za zadnou cenu nejde vyjet z menu navigace nebo audio. Jako by uplne prestaly fungovat tlacitka na prave pacce ( kolibka i tlacitko). Neporadi nekdo co mam jeste spatne?
Diky vsem za radu.
Diky vsem za radu.