katalyzátor - ano / ne?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
katalyzátor - ano / ne?
je lepší u TDI co má najeto tak cca 180tis nechávat katalyzátor ? Někdo mi tvrdil že to funguje jako špunt ve výfuku , tak zda by něčemu vadilo vyndat kat nebo zda tam musí zůstat . Díky
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
KAT ven: Pro výkon motoru jednoznačně ANO / Pro ekologii jednoznačně NEE
Jde jen o to, co Tě jako člověka zajímá víc - zda osobní prospěch nepatrného významu nebo prospěch všech, jehož význam je celosvětový.
Jde jen o to, co Tě jako člověka zajímá víc - zda osobní prospěch nepatrného významu nebo prospěch všech, jehož význam je celosvětový.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
hezky recenoMarek77 píše:KAT ven: Pro výkon motoru jednoznačně ANO / Pro ekologii jednoznačně NEE

VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
- Indi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Předem se omlouvám za svůj názor těm,kterým se toto nebude líbit.
Každý kdo žije v konzumní společnosti nemůže myslet ekologii vážně a jestli ano tak je pokrytec. Řešit tyhle věci na tomto fóru a v téhle sekci?To mi přijde celkem komické.Co třeba takhle, koupit elektromobil a vrazit ho do zásuvky u Temelína. Odpad dávám tam kde patří,abych o něj nezakop a na oleji neuklouz.
Každý kdo žije v konzumní společnosti nemůže myslet ekologii vážně a jestli ano tak je pokrytec. Řešit tyhle věci na tomto fóru a v téhle sekci?To mi přijde celkem komické.Co třeba takhle, koupit elektromobil a vrazit ho do zásuvky u Temelína. Odpad dávám tam kde patří,abych o něj nezakop a na oleji neuklouz.
Audi cab AVF 190kW/518Nm
Seat Alhambra 190PS/420Nm
Audi A4 3.0TDI Q 150kW/450Nm
Seat Alhambra 190PS/420Nm
Audi A4 3.0TDI Q 150kW/450Nm
Jenze tady se neresi otazka "Odejit do hor, chovat kozu, svitit lojovou svickou a zit jako poustevnik."
Kdyby vyndani toho katalyzatoru zvedlo vykon o 30 - 50 koni, tak drzim hubu (a asi ho tam taky nemam), ale za ten prinost mi to proste prijde hloupe.
Kdyby vyndani toho katalyzatoru zvedlo vykon o 30 - 50 koni, tak drzim hubu (a asi ho tam taky nemam), ale za ten prinost mi to proste prijde hloupe.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

-
- Aktivista