Felicia 1.9D + Sprint 764
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felicia 1.9D + Sprint 764
Oplati sa to? Alebo nebude mat ziaden efekt.
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
- RASTIKOS
- Přispěvovatel
Felda ma uz olejovy chladic a aj piesty chladene rozstrekom oleja. na drziaku olejoveho filtra som vykrutil blindu tusim na 6 imbus a otial som potiahol mazanie priamo na turbo trubkou z vw 1.9TD tusim vento. akurat som musel privarit mensi holender na tu cast k filtru. inac ak budes davat dole karter odporucam jemne nahriat autogenom lebo to tesnenie nejde odlepit. po nahriati to ide bez problemov. caoo
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
F1 1.9TDi 101Kw.
-
- Aktivista
- RASTIKOS
- Přispěvovatel
ja som kupil drziak olejoveho filtra aj z chladicom oleja z 1.9TD vento a nakoniec som podla etky zistil ze je to to iste ako mam na felde. akurat na tom ventackom namiesto tyvh blind bol vystup na mazanie turba a cidlo na tlak oleja. tak som ho ani nepouzil.
a co sa tyka kartra navrtal a privaril holender som zo zadu popri poloosi. nechapen preco ju malo zkrivit.
a nerozumiem preco vyberat motor!! koli kartru??
cao
a co sa tyka kartra navrtal a privaril holender som zo zadu popri poloosi. nechapen preco ju malo zkrivit.
a nerozumiem preco vyberat motor!! koli kartru??
cao
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
F1 1.9TDi 101Kw.
-
- Aktivista
no lip se to vse pasuje protoze spravne ma jit novy rozvodak pak tam taky ohybas tu trubu aby sedla tu vanu musis vyndat dat jinou spojku no tech veci je dost kdyz nakouris td tak ta spojka proste klouze tech zmen pokud chces z toho vyzdimat maximum proste musis udelat vic ta vana se samozrejmne skroutit nemusi,ale mohla by
- RASTIKOS
- Přispěvovatel
TU trubku som nedal original. vyrobil som si prirubu na prepad z turba navaril som nanu hulender a pouzil som hadicu z hydraoliky na 22 kluc v takej dlkzke abi mi to pasovalo presne.
a co sa tyka spojky mas pravdu. keby som chcel ist na maximum na 1560% bi to nezvladla. mam tam novy set a aj tak klzal. musel som trochu zosustruzit zo zotrvaku. je to ok ale nik nevie dokedy
rozvod samozrejme komplet novy novy!!
nejde stoho vobez ziadny dym tlak turba mam 0.8bar. a ked tomu skocim na dvojke plny citim prehrab. na feldu je to az moc ak nechcem menit poloosi aprevodovku
Zvaral som aj prerazene vane z obrubnika z nerovnosti cesty a nikdy mi to neskrutilo!!
cao
a co sa tyka spojky mas pravdu. keby som chcel ist na maximum na 1560% bi to nezvladla. mam tam novy set a aj tak klzal. musel som trochu zosustruzit zo zotrvaku. je to ok ale nik nevie dokedy

rozvod samozrejme komplet novy novy!!
nejde stoho vobez ziadny dym tlak turba mam 0.8bar. a ked tomu skocim na dvojke plny citim prehrab. na feldu je to az moc ak nechcem menit poloosi aprevodovku
Zvaral som aj prerazene vane z obrubnika z nerovnosti cesty a nikdy mi to neskrutilo!!
cao
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
F1 1.9TDi 101Kw.
-
- Aktivista
- RASTIKOS
- Přispěvovatel
ok neripes!! ved si len napisal svoj nazor. nato je tu to forum
ja som to stihol za dve soboty a s tym odtokom do bloku no neviem neviem. jednoduchsie je navarit jeden holender ako vrtat a rezat zavity do bloku
je ties nikoho nenutim to robit len pisem moje skusenosti
caoo

je ties nikoho nenutim to robit len pisem moje skusenosti

caoo
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
F1 1.9TDi 101Kw.