Webasto Top DW 50 nechce topit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Webasto Top DW 50 nechce topit
lonskou zimu šlo jak hodinky ,jak jsem ho ted zapnul tak je slyšet že čerpadlo co honí vodu v systemu jede a z vyfuku syčí jen jen vzduch?
Tak mě napadá že mrknu na elektro ventil co otvírá naftu a pak ještě snad pohledam nějakou svíčku co zapaluje naftu jinak nevím co více s tím ,poradil by někdo?
Tak mě napadá že mrknu na elektro ventil co otvírá naftu a pak ještě snad pohledam nějakou svíčku co zapaluje naftu jinak nevím co více s tím ,poradil by někdo?
Re: Webasto Top DW 50 nechce topit
tak se mi to podařilo nějak rozhybat bylo zoxidované kontakty relatka,ale i tak to najede jen někdy často to musím zresetovat,vytažením pojistky,nevite někdo čím by to mohlo byt???pavelexc píše:lonskou zimu šlo jak hodinky ,jak jsem ho ted zapnul tak je slyšet že čerpadlo co honí vodu v systemu jede a z vyfuku syčí jen jen vzduch?
Jak sem se někde dočet že žhavička se mění i s nějakou dratěnkou v kuse,muže to být teda tou žhavičkou když to někdy jede a někdy ne
Máš tam dost nafty...?
Jinak asi diag..bez ní je to jen tápání..ještě tak mužeš skouknout konektory přímo na topení jestli není oxidace, kostru..

VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..