Webasto Top DW 50 nechce topit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pavelexc
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Webasto Top DW 50 nechce topit

Příspěvek od pavelexc »

lonskou zimu šlo jak hodinky ,jak jsem ho ted zapnul tak je slyšet že čerpadlo co honí vodu v systemu jede a z vyfuku syčí jen jen vzduch?
Tak mě napadá že mrknu na elektro ventil co otvírá naftu a pak ještě snad pohledam nějakou svíčku co zapaluje naftu jinak nevím co více s tím ,poradil by někdo?
krejča
Aktivista

Příspěvek od krejča »

Zkus žhavičku
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko :-)
Daily-T4 mulťák acv
pavelexc
Přispěvovatel

Re: Webasto Top DW 50 nechce topit

Příspěvek od pavelexc »

pavelexc píše:lonskou zimu šlo jak hodinky ,jak jsem ho ted zapnul tak je slyšet že čerpadlo co honí vodu v systemu jede a z vyfuku syčí jen jen vzduch?
Tak mě napadá že mrknu na elektro ventil co otvírá naftu a pak ještě snad pohledam nějakou svíčku co zapaluje naftu jinak nevím co více s tím ,poradil by někdo?
tak se mi to podařilo nějak rozhybat bylo zoxidované kontakty relatka,ale i tak to najede jen někdy často to musím zresetovat,vytažením pojistky,nevite někdo čím by to mohlo byt???
Jak sem se někde dočet že žhavička se mění i s nějakou dratěnkou v kuse,muže to být teda tou žhavičkou když to někdy jede a někdy ne
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Máš tam dost nafty...? :D Jinak asi diag..bez ní je to jen tápání..ještě tak mužeš skouknout konektory přímo na topení jestli není oxidace, kostru..
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..:)
pavelexc
Přispěvovatel

Příspěvek od pavelexc »

najmis píše:Máš tam dost nafty...? :D Jinak asi diag..bez ní je to jen tápání..ještě tak mužeš skouknout konektory přímo na topení jestli není oxidace, kostru..
o vikendu mrknu na to,snad bude stačit shodit jen kolo a plastový podběh abych tam mrknul,naraznik by se mi moc nechtěl sundavat
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

To bych klidně sundal i zadní abych nemusel mrznout a škrábat okna a trápit v zimě motor... ;)
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..:)
pavelexc
Přispěvovatel

Příspěvek od pavelexc »

najmis píše:To bych klidně sundal i zadní abych nemusel mrznout a škrábat okna a trápit v zimě motor... ;)
když nebude zbytí tak ho sundam ,je to věc jak ten bufík v zimě jede
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..ja mam tiez poruchu na webaste diag pise chyba teleso z35 jedna sa o OII
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
skymann
Přispěvovatel

Příspěvek od skymann »

Z35 je teleso pridavneho elektrickeho kurenia a s webastom to nema nic spolocne.( snad len v nazve "Zusatzheizung")
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..aha zaujimave ale webasto nejde rozbehne sa ale nehreje ani nic podobne
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“