RJ motora pravostranka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
RJ motora pravostranka
Nazdar,
no skusim sa spytat, chcem kupit na moje TDI RJ motora ale je z pravostranky viem ze tieto jednotky maju aj ine objednavacie cislo podla ETKA je v nich nejaky zasadny rozdiel? Alebo je kompatibilna aj s lavostrankou? Preco je odlisne cislo a ak aj je aky uz je len rozdiel pri RJ motora medzi lavostrankou a pravostrankou? Pri riadacke komfortu alebo kurenia by som pochopil rozdielnost ale pri motorovej??? Dakujem sikovnym za pomoc.
no skusim sa spytat, chcem kupit na moje TDI RJ motora ale je z pravostranky viem ze tieto jednotky maju aj ine objednavacie cislo podla ETKA je v nich nejaky zasadny rozdiel? Alebo je kompatibilna aj s lavostrankou? Preco je odlisne cislo a ak aj je aky uz je len rozdiel pri RJ motora medzi lavostrankou a pravostrankou? Pri riadacke komfortu alebo kurenia by som pochopil rozdielnost ale pri motorovej??? Dakujem sikovnym za pomoc.
Nemam cisla presne ale jedna sa konkretne na motor AWX 96KW je to take iste auto nepozrel som skutocne cislo tam a tam ale kupujem to z toho isteho kodu z tej istej vybavi,.. tak teda ci staci potom len RJ vlozit pin z mojej rj aby bolo teda kodovanie mojej alebo este tam budu nejake zadrheli? A co s tym ma rotacia? Sak pri lavostranke sa motor toci rovnako nevidim jedinu vec co by tam bolo ine ako mozno sa mylim rad si necham aj poradit ale nejake fakty by som rad vedel aby mi niekto povedal ze bud je to to iste ale je rozdiel len v malickosti alebo je to len o verzii softvare emisie v danej krajine a podobne,... 

a sorry s tou rotaciou som zle precital myslel si rotacku,.. ospravedlnujem sa,.. Ale ako som pisal kupujem z AWX motora PD a do mojho AWX PD len rozdiel je v tom ze to auto je anglicak a podla etky maju rozdielne cisla dielu,..
dik za pomoc len mi to trosku ujasni ci mozem ist do toho alebo su tam nejake velke rozdiely,.. dikes

- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
neni problem nahrat tam co potrebujes ty , HW je stejnytibi1702 píše:Uchytov by som sa ani nebal sak to je v plastovej skatuli chytene s tou sponou jedna sa o passata ale teda ok skusim ist do toho ja si tiez myslim ze rozdiel by az na nejaky odlisne naladeny soft kvoli anglicku byt nemal. Sak by sa mi to zdalo viac nez nelogicke,...
mam vsehcny originaly EDC15

mas ji vadnou nebo co ?