vynechávající blinkry
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vynechávající blinkry
Zdravím všechny mám problém s blinkry,po zapnutí blinkru někdy po chvíli přestanou jít,jen svítí šipka na palubce ale neblikají,zkoušel jsem i výstražná a taky to někdy přestane jít,chci se zeptat jestli mám začít shánět novou páčku nebo to relé i s vypínačem pro výstražná světla
SEAT Toledo II,1.9 TDI AHF 81kw,EGR off
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
da se to nejak vyloucit jestli je ko packa nebo spinac varovnych?ja se treba setkal se Superbem,kde zase sel jen prerusovany zvuk bliken,a blikny nesli.
Ten zvuk sel celou jizdu.
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
a mate na to nejakou fintu jak pri takovy zavade vydedukovat na co se zamerit?ono vyndat packu je na rozebrani volantu,...ROMEK píše:v tvojem prípade páčkaadi píše:da se to nejak vyloucit jestli je ko packa nebo spinac varovnych?ja se treba setkal se Superbem,kde zase sel jen prerusovany zvuk bliken,a blikny nesli.
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Podobný problém
Zdravím všechny, prosím, mám dotaz:
Hodím blinkr za jízdy (ať L nebo P, obojí stejnej problém) a někdy se rychle rozbliká tak na 1 sekundu, pak zas zpomalí a pak přestane úplně (jak na palubce, tak i zvenku žárovka). Když jsem zkusil dát výstražný, tak se pak na chvíli boční blikry probrali. Pak třeba blikly jen jednou a chcíplo to úplně.
No a pak jsem dojel k baráku a blinkry nereagují už VŮBEC (ani palubka, ani cvakot, ani zvenku nebliká) a ani výstražný už nejdou (za jízdy i stání). Prostě to umřelo, zkoušel jsem to ještě několikrát a ani ránu...
Při zamčení/odemčení na dálku normálně bliknou. Při hozeným blinkru a zamčení auta se klasicky rozsvítí parkovačka.
Čím by to mohlo být a jak nákladná může být oprava? Moc díky za rady!
Hodím blinkr za jízdy (ať L nebo P, obojí stejnej problém) a někdy se rychle rozbliká tak na 1 sekundu, pak zas zpomalí a pak přestane úplně (jak na palubce, tak i zvenku žárovka). Když jsem zkusil dát výstražný, tak se pak na chvíli boční blikry probrali. Pak třeba blikly jen jednou a chcíplo to úplně.
No a pak jsem dojel k baráku a blinkry nereagují už VŮBEC (ani palubka, ani cvakot, ani zvenku nebliká) a ani výstražný už nejdou (za jízdy i stání). Prostě to umřelo, zkoušel jsem to ještě několikrát a ani ránu...
Při zamčení/odemčení na dálku normálně bliknou. Při hozeným blinkru a zamčení auta se klasicky rozsvítí parkovačka.
Čím by to mohlo být a jak nákladná může být oprava? Moc díky za rady!