Výfuk Fabia RS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výfuk Fabia RS
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by mi mohl někdo z Prahy a okolí vyndat kat a nahradit ho rezonátorem a nebo udělat pořádně celej výfuk. Mohl bych si to udělat sám, ale radši to přenechám někomu zkušenějšímu.
Re: Výfuk Fabia RS
jestli nejsi uplny tele ( bez urazky ) tak si to udelas sam, sundej celej vejfuk a dej tam jenom trubku 60mm staci. prvni dil vejfuku nechas, akorad rozriznes nadobu na KAT a rozbombardujes ho a vyklepes, pak uz jen roura az na konec........ignarus píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by mi mohl někdo z Prahy a okolí vyndat kat a nahradit ho rezonátorem a nebo udělat pořádně celej výfuk. Mohl bych si to udělat sám, ale radši to přenechám někomu zkušenějšímu.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
Jako asi bych to zvládnul , ale nemám na to čas a místo, takže pro mě bude jednodušší když mi to někdo udělá.flekyc píše:jestli nejsi uplny tele ( bez urazky ) tak si to udelas sam, sundej celej vejfuk a dej tam jenom trubku 60mm staci. prvni dil vejfuku nechas, akorad rozriznes nadobu na KAT a rozbombardujes ho a vyklepes, pak uz jen roura az na konec........ignarus píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by mi mohl někdo z Prahy a okolí vyndat kat a nahradit ho rezonátorem a nebo udělat pořádně celej výfuk. Mohl bych si to udělat sám, ale radši to přenechám někomu zkušenějšímu.
chapu....taky jde o to co od toho cekas. priprav se ze to je trosku hlucnejsi, podle me akoradignarus píše:Jako asi bych to zvládnul , ale nemám na to čas a místo, takže pro mě bude jednodušší když mi to někdo udělá.flekyc píše:jestli nejsi uplny tele ( bez urazky ) tak si to udelas sam, sundej celej vejfuk a dej tam jenom trubku 60mm staci. prvni dil vejfuku nechas, akorad rozriznes nadobu na KAT a rozbombardujes ho a vyklepes, pak uz jen roura az na konec........ignarus píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by mi mohl někdo z Prahy a okolí vyndat kat a nahradit ho rezonátorem a nebo udělat pořádně celej výfuk. Mohl bych si to udělat sám, ale radši to přenechám někomu zkušenějšímu.

DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
No pořád tady čtu, že kat ven tak pryč s nimflekyc píše:chapu....taky jde o to co od toho cekas. priprav se ze to je trosku hlucnejsi, podle me akoradignarus píše:Jako asi bych to zvládnul , ale nemám na to čas a místo, takže pro mě bude jednodušší když mi to někdo udělá.flekyc píše: jestli nejsi uplny tele ( bez urazky ) tak si to udelas sam, sundej celej vejfuk a dej tam jenom trubku 60mm staci. prvni dil vejfuku nechas, akorad rozriznes nadobu na KAT a rozbombardujes ho a vyklepes, pak uz jen roura az na konec........treba andre si koupil nakej spešl tlumic asi za 3,5k a pry se ta hlucnost snizila o 50% (je to nejakej pruchozi tlumic, ze nebrzdi odvod splodin a o to nam prece jde)

jj asi je dobrej, ale jak rikam, mam trubku a ta hlucnost mi nevadi, me se ten zvuk libi a kdyz si nekoho davas ve 160 tak asi dobre čumíignarus píše:No pořád tady čtu, že kat ven tak pryč s nimflekyc píše:chapu....taky jde o to co od toho cekas. priprav se ze to je trosku hlucnejsi, podle me akoradignarus píše:Jako asi bych to zvládnul , ale nemám na to čas a místo, takže pro mě bude jednodušší když mi to někdo udělá.treba andre si koupil nakej spešl tlumic asi za 3,5k a pry se ta hlucnost snizila o 50% (je to nejakej pruchozi tlumic, ze nebrzdi odvod splodin a o to nam prece jde)
a to , že bude trošku hlučnější mi nevadí, ale zase to nesmí řvát na kilometry daleko. Jj ten tlumič sem mu doporučil já koukal jsem na něj, že bych si ho koupil, ale pak mi to přišlo jako zbytečnost.

DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
Jj měl sem možnost dát to do spei výfuky, ale bál jsem se, že mě natáhnou strašnym způsobem, takže proto se obracím na lidi tady na foru.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
na nějakým tuning foru jsem četl,že je třeba přesně vypočítat odpor výfukových plynů protože při výdechu spalin do volna se motor víc zahřívá a trpí tím sedla ventilů mohl bys je podpálit nevim co je na tom pravdy každopádně pokud chceš pořádnej výfuk kterej ti přidá pár koníků měl bysto přenechat nějakým fachmanům který se tím zabývaj
no nevim teda co rikaji na TUNING foru TUNINGOVI typkove, ale co jsem slysel ja, tak TDI : zadnej vejfuk, nejlepsi vejfuk, vubec bych neresil naky kraviny s tlakama prece, jde o to abys to dostal co nejrychleji pryc.............resilo se to tu tisicekrat - zvysovani vykonu / TDI vyfuk (zalozil to Andre)pitrsss píše:na nějakým tuning foru jsem četl,že je třeba přesně vypočítat odpor výfukových plynů protože při výdechu spalin do volna se motor víc zahřívá a trpí tím sedla ventilů mohl bys je podpálit nevim co je na tom pravdy každopádně pokud chceš pořádnej výfuk kterej ti přidá pár koníků měl bysto přenechat nějakým fachmanům který se tím zabývaj
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Za ten tlumič jsem dal 2,5k, pokud chceš dělat 60mm trubku, tak bych udělal i 1. díl hned od turba, bez toho to částečně postrádá smysl.
A jen 60mm trubka je na TDI hlučná, zatím si stojím, sice záleží, jak moc je to nadopovaný, co je tam za turbo atd., ale na ježdění po městě je to na můj vkus dost.
A jen 60mm trubka je na TDI hlučná, zatím si stojím, sice záleží, jak moc je to nadopovaný, co je tam za turbo atd., ale na ježdění po městě je to na můj vkus dost.