Možnosti zvýšení výkonu AHU 66 kW v Audi A4 do 20.000 Kč
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Možnosti zvýšení výkonu AHU 66 kW v Audi A4 do 20.000 Kč
Ahoj, jsem tady novej, už dlouho si to tady pročítám a rozhodl jsem se, že taky musím se svým motorem něco udělat. Mám Audi A4, modelový rok 1998, 1.9TDI AHU 66 kW (motor už má dle výrobního čísla "dobrý" písty). Asi max. co bych do toho chtěl investovat je tak kolem 20.000 Kč, co se dá za tyto peníze pořídit. Moje představa jsou trysky 764, 130ps turbo a chip od Reeshy, ale toto všechno asi za ty koruny nepůjde. Může mi někdo napsat, co je tak reálny? Rád bych z tyto peníze dostal co nejvíc. Pokud bych dal to 130ps turbo, musel bych měnit další věci? Jak jsem četl třeba hadice a 1. díl výfuku... týká se to i podélně uložených AHU? A pak další otázka, když bych přijel, provádí tyto úpravy Reesha nebo Andre nebo si to musím zařídit sám někde jinde? Děkuji za informace!
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Andre, tak to jsi mě i docela potěšil, pokud počítáš i práci, tak bych možná i těch 25 pustil. Ale asi jsi do toho nezapočítal ten díl výfuku, hadici a N75, že? To N75 se prodává tak za 1.000 Kč, jak jsem tady viděl, že? A ta hadice a 1. díl výfuku se pohybuje jak, nevíš? Takže pokud bych s autem přijel, tak by jste to i všechno realizovali? A kam? Slyšel jsem tady Plzeň, Chomutov, Jablonec....?Andre píše:Když to sčotnu hrubě přez palec, tak 130PS turbo, S764 a chip made by Reesha bude komplet cca 25t, pokud teda počítam i práci. Ohledně toho turba musíš vyměnit 1. díl výfuku, nasávací hadici, regulaci turba (N75).
Jestli chceš na těch 150-160PS, tak se to nedá na ničem ošidit.