Otázka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Otázka
Som tu nový, a chcem poradiť, aké čerpadielko na diesel ide alebo akým ho mám nahradiť u Sharana 1998, k bufíku na dokurovanie motora 1,9 TDi, 81 Kw, kúpil som ho na prístrojovke mi elektronicke ukazovatele/snehové vločky fungujú/, čiže ho vzopína, ale čerpadielko po kontrole podvozku tam chýba, je tam zablendovaná hadička od nádrže a dva el. kábliky. DIK ZA RADY.
Naposledy upravil(a) milan.or dne 14 dub 2007, 20:38, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Otázka
ta hadička je přívod nafty do bufetu a ty drátky ovládání el ventilu otvírání nafty ten je na rozdvojce na přívodní hadici-oranžová- k naft. filtru-napravo před nádrží směrem k motoru. toho bufíku je ale škoda!!!!!!!!! cena kolem 5 000-6 000 kč ,ale použitej, jinak hlavní kabeláž je někde v levým prahu pod zad. dveřma, zkus inzeráty-rozprodám na díly atp.snad ho seženeš,možná i levnějimilan.or píše:Som tu nový, a chcem poradiť, aké čerpadielko na diesel ide alebo akým ho mám nahradiť u Sharana 1998, k bufíku na dokurovanie motora 1,9 TDi, 81 Kw, kúpil som ho na prístrojovke mi elektronicke ukazovatele/snehové vločky fungujú/, čiže ho vzopína, ale čerpadielko po kontrole podvozku tam chýba, je tam zablendovaná hadička od nádrže a dva el. kábliky. DIK ZA RADY.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku