Tragedie v kriminálu

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Tragedie v kriminálu

Příspěvek od jericho-3 »

No to je bomba, v Čechách v kriminálu se bachaři chovají hůř než v hotelu..Je to vůbec možné? :o
nepropadat panice...
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Mám kámoše bachaře. Občas když mi vypráví, co všechno mají vězni za možnosti, druhy jídel, aktivity atd., tak mi padá brada. Pak se není čemu divit, že se tam v klidu vrátí zpět, když znovu spáchají trestný čin.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

300tis Kč ročně za každýho zavřenýho cikána platíme z našich daní..
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Jayson píše:300tis Kč ročně za každýho zavřenýho cikána platíme z našich daní..
:shock:
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Tomas.cz píše:
:shock:
myslím že kdyby se mohli střílet muže stat udělat sbírku a myslím že by to z daní nestálo nic a všichni bychom rádi přidali
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Nikoliv, inspirovat se v starovekem Recku a zavest zapasy gladiatoru - na show prodavat drsne drahe vstupenky a z toho dotovat jejich ubytovani. Myslim si, ze diky socialni politice nasi zeme je tu dostatek dobre statem zivenych adeptu na oznaceni "morituri".
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jurino
Přispěvovatel

Příspěvek od jurino »

Tak to je pravda, len u nás su basy plné na 110%. A ako píšete. Ukradneš niečo a máš postarané. Teplo, žrádlo, strecha nad hlavou.EU nam zadotuje nové ústavy pre výkon väzby ak sa celá EU nerozpadne (noteeth)
octavka 1,9TDI- 66kw-ALH,egr+kat-off,sprint764,+softwer-139PS,340Nm
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Ja veznom nezávidím.....pobyt v sprchách môže zanechat stopy na psychike. :prc:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, není o co stát. Jen si říkám, že řidič autobusu si za to může sám. Když už ho ti pitomci dostali k soudu, muselo mu být jasné, že se dostal do mašinérie, která ho semele. Hrál si na haura, patrně nikdy v base nebyl /já na vojně a stačilo mi to/, byl oslněn světly reflektorů a "slávou" a místo, aby se snažil odmakat si VPP , jeho hrdost mu to nedovolila a tak skončil v base. A najednou čumí jako puk, že po něm chtějí, aby se ohnul a roztáhl půlky a ukázal zda tam nemá perníček..Tyhle hrdiny miluji, pak koukají jako vyorané myši a podávají stížnosti.. :o
nepropadat panice...
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

jericho-3 píše:Jo, není o co stát. Jen si říkám, že řidič autobusu si za to může sám. Když už ho ti pitomci dostali k soudu, muselo mu být jasné, že se dostal do mašinérie, která ho semele. Hrál si na haura, patrně nikdy v base nebyl /já na vojně a stačilo mi to/, byl oslněn světly reflektorů a "slávou" a místo, aby se snažil odmakat si VPP , jeho hrdost mu to nedovolila a tak skončil v base. A najednou čumí jako puk, že po něm chtějí, aby se ohnul a roztáhl půlky a ukázal zda tam nemá perníček..Tyhle hrdiny miluji, pak koukají jako vyorané myši a podávají stížnosti.. :o
Asi máš pravdu, ale pořád tam v podstatě byl za to že cosi počmáral.

Ve stejné situaci určitě by jsem radší odpracoval pár hodin a nesnažil by jsem se chcát proti větru.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

jericho-3 píše:Jo, není o co stát. Jen si říkám, že řidič autobusu si za to může sám. Když už ho ti pitomci dostali k soudu, muselo mu být jasné, že se dostal do mašinérie, která ho semele. Hrál si na haura, patrně nikdy v base nebyl /já na vojně a stačilo mi to/, byl oslněn světly reflektorů a "slávou" a místo, aby se snažil odmakat si VPP , jeho hrdost mu to nedovolila a tak skončil v base. A najednou čumí jako puk, že po něm chtějí, aby se ohnul a roztáhl půlky a ukázal zda tam nemá perníček..Tyhle hrdiny miluji, pak koukají jako vyorané myši a podávají stížnosti.. :o
Jericho, já myslel, že zrovna ty, jakožto bojovník za svobodu a proti levotě tohle pochopíš. Já mu fandim a všem takovým, kteří se nezaleknou. Odsouzen byl manželkou Íčka, takže by tam jisté zaujetí být mohlo :)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Thomy, ale tady přeci nejde o to počmárání, to je v pohodě a že se vůbec dostal k soudu je tady debilita. Tady jde o to, že když už se dostal k soudu a dostal trest, bylo jasné, že něco bude muset obětovat..Ti jen tak nepřiznají, že to byla hovadina, to je mašinérie, ale to jsem už psal..Jedině právníka a odvolání , jinak jeho šprajcování je krásné, ale jak jsi sám viděl, musel do lochu..Tohle soudci nesnáší..Proto vždy říkám lidem, kdy dneska je to samé trestní oznámení, dejte si pozor, hlavně když na to nemají šrouby , tak dojedou. Kolik lidí prosoudilo víc než původně chtělo. Tohle nemá s odvahou nic společného, pak se ti pacholci tomu dotyčnému jen smějou..Já než bych se obrátil k soudu, za nějakou velkou křivdu, tak raději budu nabíjet a soudit sám. :o
nepropadat panice...
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

No docela se ještě divím, že nikomu neruply nervy :) zatím to byly pouze vajíčka a sem tam nějaká pěst .. málem bych zapomněl na kuličkovou pistoli :D
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tady to mimo 50. let, kdy to programově páchala diktatura proletariátu není pravidlem. Za první republiky to byl fanatický atentátník komunista -anarchista , který odprásknul Aloise Rašína , ministra financí 5. ledna. 1923 v Praze. Jako správný komunista jej střelil do zad a strůjce ekonomického úspěchu 1. republiky druhý den ráno zemřel. Ten dotyčný byl 19 letý/jistě již životně zkušený/ Josef Šoupal..
nepropadat panice...
rehak6co
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od rehak6co »

Ty vole (crazy) to za rok nevydělam, natož abych to odved na daních :-D
....320cd
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“