sechny piny krom 7 a 16
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sechny piny krom 7 a 16
Zdar, muzu v OBD kabelu spojit vsechny ostatni piny do jednoho (krom 7 a 16) ? Bude to fungovat ? Dik
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
piny
ja to vyresil jinak/nez jsem sehnal orginal/vyrobil jsem krabicku pripojenou pres com do PC.v krabicce jsem vyvedl protikusy bananku a na obd zasuvku jsem udelal bananky ktere si zapojim podle potreby.tak jsem si prizpusobil i ostani zasuvky co jsem mel/opel/fiat.../je to vlastne kopie org.bosch
Vajgl: myslim ze bys mel trosku vice nastudovat jak funguje diagnostika - OBD/KWP/ISO a podobne.
Myslim si ze dotazy typu "Mate_OBD_Kilometrydolu" a "Kdyz mam blby prevodnik nebouchne mi airbag" ci "Jak propojit vsechny piny na jednom kabelu" trosku kazi tve renome profesionalniho kilometrare ci diagnostika.
Jsi na zacatku a cesta je dlouha.....
Mozny si pamatujes jak to rikal Lenin
Myslim si ze dotazy typu "Mate_OBD_Kilometrydolu" a "Kdyz mam blby prevodnik nebouchne mi airbag" ci "Jak propojit vsechny piny na jednom kabelu" trosku kazi tve renome profesionalniho kilometrare ci diagnostika.
Cussz, Mas naprostou pravdu - do profesionala mam daleko, ale prave tady se snazim se dat trochu dokupy... Vsak ja robim jen VW group s VAGem a sem rad zatimmira píše:Vajgl: myslim ze bys mel trosku vice nastudovat jak funguje diagnostika - OBD/KWP/ISO a podobne.

Jo, jasny.. - A ted mi nekdo reknete na 100% jesli tohle zapojeni muze fungovat
www.vajgl.unas.cz/zapojeni.JPG

Jestli muze tohle fungovat?

Takze mas 4 draty:
PRVNI:
Pin 7 - ISO 9141-2 K Line
Pin 2 - J1850 Bus+
Pin 6 - CAN High (J-2284)
Pin 10 - J1850 Bus
Pin 14 - CAN Low (J-2284)