PEUGEOT 206 EL. SCHÉMA

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
delong

PEUGEOT 206 EL. SCHÉMA

Příspěvek od delong »

Jedná sa o PEUGEOT 206 1,4 55kW kód motora KFW r.výroby 2002.
Potreboval by som zapojenie BSM-B2 hlavne zapojenie 16 pólového konektora PM1. Aj SS . Auto zrazu zhaslo a cvaká v BSM-B2 nejaké relé. Prepájkoval som nejaké spoje okolo toho relé ale zdá sa že je to tam všetko dobré . Ak vypojím konektor PM1 (ten hore vľavo) tak cvakanie prestane. Odhadujem že možno palivové čerpadlo alebo ? Všetky poistky na BSM-B2 su OK. Vďaka za pomoc Obrázek
Marek001
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Marek001 »

Ahoj, mám ten pinout 16 pólového konektora, ale neviem to sem vložiť. Ak chceš daj mi tvoj mail cez SS a pošlem ti to. Ktoré relé to cvakalo? Malo na sebe nejaké číslo? Malo by ich tam byť 13 v tej krabici. A čo hovorí diag? Dáva to iskru?
delong

Příspěvek od delong »

Ďakujem za ochotu. Už som to vyriešil dúfam že natrvalo. Problém bol v tom že s toho konektora PM1 vychádzali vodiče do toho "husieho krku" a išli smerom nadol k podvozku. A v najspodnejšej časti sa ohýbali a išli zas do vrchu smerom k spojeneniu motor -prevodovka. No a tam v tom "husom krku" úplne naspodku zamrzli (voda v husom krku) následkom čoho sa poškodila izolácia na vodičoch (rozmrvila sa) jeden vodič bol modrej farby a bol úplne "pretrhnutý" . A ešte jeden bol už na "roztrhnutie" . Tento problém sa kopil už asi dlhšie bola to len otázka času že kedy..... Všetko som opravil a motor naskočil. Je to zas OK. Ale aj tak by ma zaujímalo to zapojenie pinout tých konektorov. Mám tam uvedený e-mail ak budeš tak dobrý prosím zašli my to. Moc krát ti ďakujem.
Marek001
Aktivista

Příspěvek od Marek001 »

Tak super že si to vyriešil. Tie pinouty som ti poslal, konektor s ktorým si mal problém je 16NR (stĺpček napravo), 16VE a 16GR sú tie dva, čo sú na BSM vedľa seba, popisy pinov sú na ďalšej strane.
delong

Příspěvek od delong »

Ďakujem ti za zaslanie pinout tej jednotky. Už študujem :lol: .
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Řeším problém se startem P206, 2007, 1.4 55kW KFW, nejde proud na zapalovací cívku, mám podezření na BSM B3.
Měl by někdo schéma pinoutů ať to můžu proměřit?
Díky!
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Tak to nakonec bylo vypálenou jednotkou motoru..
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“