jak poznám typ 1,9 tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jak poznám typ 1,9 tdi
Chtěl jsem se zeptat, mám už 7 let golfa II a v něm je motor z Octavie. Auto jsem s tím motorem koupil a nevím ani kolik má kW atd.. (typuji 66). Teď ho chci zkusit prodat. Poradí mi někdo o jaký typ tdi jde (označení, 1Z, AHE.....)?. Mám olejový filtr již z vrchu, takovou tu papírovou vložku, ne ten hrnek co měly první tdi. A má hliníkovou vanu a i ventilové víko. Bohužel foto nemohu vložit.
-
- Aktivista
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
milosi, to jako ze tam z golfa2 udelaj golfa6 ?slovacek.milos píše:prodej to sem http://www.kovosteel.cz/o-nas/firma-kov ... recycling/
zkusíš a vyjde to
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
-
- Aktivista
oni jen ušetří problémy stím spojené,romanespana píše:milosi, to jako ze tam z golfa2 udelaj golfa6 ?slovacek.milos píše:prodej to sem http://www.kovosteel.cz/o-nas/firma-kov ... recycling/
zkusíš a vyjde to
amerika je velká do čeho sedneš jedeš nikdo neřeší průser si zodpovíš před porotou
u nás kovošrot
pak je ještě třída lidí co v tom chodí ale ti nemají blbé otázky

Číslo motoru se dnes nemusí evidovat, koroze typu motoru je na bloku častá, tak technik vyrazí kod dá razítko ...Toto je ale ideální pokud máš stejnej motor jakej tam má být ale jen silnější verzi..z vrchu to nikdo nepozná..pokud jsi měl mít plácnu PD motor a na technika bude čumět čerpadlo-rotačka už je to trochu o pruser.. 

VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..

číslo motoru se evidovat nemůsí ale kód by sedět měl a předci jen rozeznat TD a TDI zas takovej problem nejni jednou mě s Jettou zastavily cajti a ať otevřu motor chvilku koukaly a jeden s úsměvem povídá 90 nebo 110? takže asi tak...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Já toho Golfa mám už osmej rok. Je schnilej jak troud tak ho chci dát pryč za cenu motoru. Motor je jediný co je na tom autě OK. Jinak by potřeboval celk. generálku.... Chtěl jsem jen vědět jaké má to typové označení abych to uvedl do inzerátu kdyby se někdo ptal. Ale dle těch fotek to bude ALH 66 kW. Díky
ALH ASV AHF od sebe poznáš podle čísla vstřikovačů.Jarmilxrv píše:Já toho Golfa mám už osmej rok. Je schnilej jak troud tak ho chci dát pryč za cenu motoru. Motor je jediný co je na tom autě OK. Jinak by potřeboval celk. generálku.... Chtěl jsem jen vědět jaké má to typové označení abych to uvedl do inzerátu kdyby se někdo ptal. Ale dle těch fotek to bude ALH 66 kW. Díky
presne tak, zvlášť pri KO si na to posvietiaLadas píše:číslo motoru se evidovat nemůsí ale kód by sedět měl a předci jen rozeznat TD a TDI zas takovej problem nejni jednou mě s Jettou zastavily cajti a ať otevřu motor chvilku koukaly a jeden s úsměvem povídá 90 nebo 110? takže asi tak...
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS