no na sdi jsem to rozhodně neměl,měl jsem tam normálně turbo a fungovalo to,jedinej problém byl to doštelovat,když se přidala nafta tak to v nízkech otáčkách hulilo a na vršku zas jelo,když se nafta ubrala tak opačně...kolik si myslíte že bych měl dát cenu,potřebuju se toho zbavit.
cernohousmartin píše:Odkdy ma sdi turbo?kdyby jsi to dal na motor bez turba tak to bude to vase msdi.Ach jo,co nadelam no,jsme preci v cesku.
Právě že čerpadlu chybí regulace na turbo tak proto je to na MSDI a v TDI to nikdy normálně fungovat nemohlo a nebude.
A za tímto si stojím at jsem třeba v austrálii a píšu to proto jelikož mě to přijde jako klamavý prodej a mohl by se někdo krapítek napálit a to by se na přátelských stránkách dělat nemělo
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ahoj, promiňte že to napíšu: než začnete psát blbosti hodně ale hodně čtěte a hlavně používejte to co máte v hlavě. Čerpadlo bez korektoru je podstatně lepší, ale je problém, že musíš cítit s motorem. To je asi ten problém, proč tady píšete nesmysly, a odpuzujete kupce. Čao.
Holz-tdi píše:Ahoj, promiňte že to napíšu: než začnete psát blbosti hodně ale hodně čtěte a hlavně používejte to co máte v hlavě. Čerpadlo bez korektoru je podstatně lepší, ale je problém, že musíš cítit s motorem. To je asi ten problém, proč tady píšete nesmysly, a odpuzujete kupce. Čao.
všichni čtěte slova odborníka, jestli se nepletu tak Holz byl první v republice kdo přišel s MTDI čerpadlem ( resp. ho vymysle pro použítí jako MTDI)
G3- AHF, 180 PS a 400Nm, (prodáno)
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
navíc, nikdo to nehaní... nebo aspoň já... jen je třeba říct, jak to je... pak to někdo koupí a bude nespokojený, že to nejede, nebo že to hulí... ale pokud mělu, tak sorry