Tachometr -oprava

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mart
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Tachometr -oprava

Příspěvek od Mart »

Ahoj, hledám někoho, kdo by si věděl rady s tachometrem na Octavii tdi 90k, automat. Přestal mi ukazovat rychlost, občas ručička vyletí nahoru a chvíli funguje, kilometry to nenačítá, v každé zatáčce to pípne s hláškou DOČERPEJ PALIVO, stěrače stírají pomalu. Asi to bude nějaká součástka v budíkách, ale nejsem si jistý. VAG v přístrojovce rychlost neukazuje, ale v automatrické převodovce to rychlost zobrazuje normálně, takže by to snad nemělo být snímačem. Budu rád za každou radu. Díky.
Mart
Přispěvovatel

Příspěvek od Mart »

Nikdo nic?
Neznáte někoho, kdo to opravuje?
mifii
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mifii »

Mart píše:Nikdo nic?
Neznáte někoho, kdo to opravuje?
umim.mifii@tiscali.cz
Eddie
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eddie »

Bude to na 99% snímačem rychlosti, mně taky odešel a chovalo se to stejně. V řj převodovky ti to rychlost ukazuje, protože má svoje snímače.
mifii
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mifii »

Eddie píše:Bude to na 99% snímačem rychlosti, mně taky odešel a chovalo se to stejně. V řj převodovky ti to rychlost ukazuje, protože má svoje snímače.
tak tak vadne cidlo a v jednom pripade sem mel prerusene draty na konektoru u prevodovky.
Mart
Přispěvovatel

Příspěvek od Mart »

Díky, vyzkouším a uvidím. Zapoměl jsem napsat, že mi to začlo blbnout až po výměně převodovky ( i když předtím mi ručička jednou při zastavení chvíli ukazovalo 20km/h ale pak půl roku bez problémů). Tak vezmu snímač z té staré, jestli to nebude zlámaným kabelem.
Mart
Přispěvovatel

Příspěvek od Mart »

Tak to byl opravdu ten snímač. Díky za rady.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“