výměna uprava elektroinstalace OI jakou airbagovku a jiné?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
výměna uprava elektroinstalace OI jakou airbagovku a jiné?
Budu si měnit celou elektroinstalaci v OI z komfortu 2,5G s komfortkou AH na 3gen elektriku má koupenou tady od člena (který ji původně měl pro sebe od Cosbyho) ale nedostal se k předělání a já bych potřeboval zjistit jak poznat která airbagová jednotka má být na té elektrice má to 4bagy a bez vypínače spolujezdce.
Naposledy upravil(a) hansdob dne 03 říj 2014, 10:21, celkem upraveno 2 x.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
takže jsem probral varianty a je pro mne tedy nejlepší elektriku ve vozidle nechat původní a upravit ji. Takže dodělám si tam Navi není problém, dodělám si ESP není problém, vyhřev ostřiků a nezávislý topení není problém. Ale co se chci ujistit je že při předělání komfortu z 2,5G na 3G stačí dveřní jednotky (D) a do řidičových dveří i komplet elektrika protože má o nějaký káblik navíc ostatní dveře tedy mužou zůstat na elektrice z 2,5 jen se vymění jednotky dveří z B na D jestli jsem dobře pochopil a přepinuju a vyměním komfortku. No a zjistil jsem že toto auto má mikrovlné čidlo a alarm zůstane to na 799B funkční když auto ze kterého je 799B neměla alarm,šíbr a mikrovlné čidlo??
2001 airbagovka CAN v autě jo ještě maxidot dotvořím.
No to já dělám vždycky auto dotluču do max výbavy během 2 let pak (nebo hned na začátku jak je to ted) a pak rok nebo 3 jezdím (dle tý varianty) a pak jde do světa
No mám to komplet rozkuchaný takže nevidím problém jen se přiznám že když jsem dělaljinou generaci komfortu tak výměnou elektriky ted poprvé budu předělávat. Návody jsem našel nějaký na škodaforu ale jsem z toho trochu rozpačitej.
No to já dělám vždycky auto dotluču do max výbavy během 2 let pak (nebo hned na začátku jak je to ted) a pak rok nebo 3 jezdím (dle tý varianty) a pak jde do světa
No mám to komplet rozkuchaný takže nevidím problém jen se přiznám že když jsem dělaljinou generaci komfortu tak výměnou elektriky ted poprvé budu předělávat. Návody jsem našel nějaký na škodaforu ale jsem z toho trochu rozpačitej.
no ja som "rozpacitej" uz len z toho, co mas v umysle..... uprimne, naozaj si myslis ze to urobis s tolkymi zmenami? ja tomu moc neverim...hansdob píše:2001 airbagovka CAN v autě jo ještě maxidot dotvořím.
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
vůbec se toho nebojímsky59 píše:no ja som "rozpacitej" uz len z toho, co mas v umysle..... uprimne, naozaj si myslis ze to urobis s tolkymi zmenami? ja tomu moc neverim...hansdob píše:2001 airbagovka CAN v autě jo ještě maxidot dotvořím.

drzim palce....hansdob píše:vůbec se toho nebojímsky59 píše:no ja som "rozpacitej" uz len z toho, co mas v umysle..... uprimne, naozaj si myslis ze to urobis s tolkymi zmenami? ja tomu moc neverim...hansdob píše:2001 airbagovka CAN v autě jo ještě maxidot dotvořím.
No mám to komplet rozkuchaný takže nevidím problém jen se přiznám že když jsem dělaljinou generaci komfortu tak výměnou elektriky ted poprvé budu předělávat. Návody jsem našel nějaký na škodaforu ale jsem z toho trochu rozpačitej.![]()
a už to mám i za sebou jen postupně ted to uělám najednou jen se vždy raději 6krát zeptám
no bude z ní FULL 2001 L/K je to orig L/K která má xeny,digu,ASR,alarm,mikrovlnu,výhřev,kuži,šíbr a 2,5G komfort no a já dodělám bufíka na DO,ESP,vyhřev ostřiku,navi DX C+TMC,tv tuner,čtečku,vysílačku,3G komfort,sedadla z A6 (ty ještě usím splašit),PTC z OII, zrcátka z OII,maxidot,EWT,hybrig,FMIC,jednohmota,spodek PD, podvozek pukytt a cupra,RS brzdy, výfuk jen zadek 60mm trubka, vše mám. Ted mi to stojí jen jako kastle s půlkou intecu a elektrikou jinak už odstrojeno a ted to předělané nastrojit zpět
co je to spodek PD a mikrovlna?
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1