dotaz na klapky sani Touareg
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dotaz na klapky sani Touareg
zdravim. hledal jsem ale nic nenasel. sai mi odesly klapky a cetljem ze tady to nekdo umi nejak jinak nez vymenou. diky za odpoved
- farkihome
- Přispěvovatel
Ako mu mozes pomahat, ked ani nevies o aky motor ide? Aj ked, predpokladam, ze ide o 3.0 TDI a existuje par moznosti, pricom aj tak skoncis pri vymene. Je to sposobene jednak tiahlom medzi klapkami a motorom alebo taktiez moze byt vola v klapkach. Ja som na Turkovi vymenil pri 80k a druhu pri 110k. Klapku som rozobral a zistil, ze v tej revizii bolo lozko klapky z plastu, z velmi cudneho plastu. Objednana klapka mala uz kovove ulozenie.
Skoda Superb 1.8 TSI, 118 kW, 7°DSG
Tak jak ty predpokladam ze jde o 3.0 tdifarkihome píše:Ako mu mozes pomahat, ked ani nevies o aky motor ide? Aj ked, predpokladam, ze ide o 3.0 TDI a existuje par moznosti, pricom aj tak skoncis pri vymene. Je to sposobene jednak tiahlom medzi klapkami a motorom alebo taktiez moze byt vola v klapkach. Ja som na Turkovi vymenil pri 80k a druhu pri 110k. Klapku som rozobral a zistil, ze v tej revizii bolo lozko klapky z plastu, z velmi cudneho plastu. Objednana klapka mala uz kovove ulozenie.
nekupuj zbytečně motorky rozeber to a jestli jsou klapky volný kup vše nové klasický problém 3.0TDI
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!