výfuk na diesela?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
výfuk na diesela?
Zdravím, mohu poprosit o názory:
mám špatnej koncovej tlumiš na 1,9TDi, budu kupovat novej, tak přemýšlím jestli mám koupit za pár korun seriovej, nechat si tam navařit akorát koncovku a třeba ještě slepou koncovku na druhou stranu a za zbytek peněz co mám nachystaný tak něco došetřit a koupit nějaký pěkný kola,
nebo v laityngu mi řekli že mě tam namontujou opravdovej duplex, tzn sportovní koncovej tlumič s dvěma kncovkama na každé straně jendou cca za 8tisíc.
Takže rozhodnu se asi podle toho co mi napíšete jak je to na dieselu se sportovním výfukem a zvukem a výkonem. Slyšel sem už tooolik názorů a nevím co je pravda....
je tu někdo kdo to má opravdu vyzkoušený: na dieselovy sportovní výfuk a může říct jeslti se nějak změnil zvuk a jestli se nějak změnil výkon? Alespoň minimálně? Díky za tipy a zkušenosti...
mám špatnej koncovej tlumiš na 1,9TDi, budu kupovat novej, tak přemýšlím jestli mám koupit za pár korun seriovej, nechat si tam navařit akorát koncovku a třeba ještě slepou koncovku na druhou stranu a za zbytek peněz co mám nachystaný tak něco došetřit a koupit nějaký pěkný kola,
nebo v laityngu mi řekli že mě tam namontujou opravdovej duplex, tzn sportovní koncovej tlumič s dvěma kncovkama na každé straně jendou cca za 8tisíc.
Takže rozhodnu se asi podle toho co mi napíšete jak je to na dieselu se sportovním výfukem a zvukem a výkonem. Slyšel sem už tooolik názorů a nevím co je pravda....
je tu někdo kdo to má opravdu vyzkoušený: na dieselovy sportovní výfuk a může říct jeslti se nějak změnil zvuk a jestli se nějak změnil výkon? Alespoň minimálně? Díky za tipy a zkušenosti...
Audi a6 c6 3.0TDi Q
ja udelal vejfk jen 60mm trubka - nejlepsi a nejlevnejsi reseni, zvuk je sportovni traktor TDI a vykon ? mozna to nejakeho malinkeho kone pridalo, ale nepocitej jako s narustem treba 10 hp, ale tech 10 hp nedocilis ani tim tvym supr tlumicem za 8 tis 

VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Měl jsem na Golf III koncovku se sportovním tlumičem....zvuk jen o malinko jiný a výkon?Řekl bych ,že žádný přidaný koně!Vyhozené peníze.Na benzínu je to něco jiného,tam to je opravdu hodně znát.Řešil jsem to ted´na svém Golf IV a až be čas,tak vyhodím kat a dám tam trubku 60 a bude to.Nevyhazuj zbytečně peníze a kup si kola.Ty dělají auto!