Byla by nějaká rada na upravu TDI?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Byla by nějaká rada na upravu TDI?
Sehnali jsme Golfa III GT, 81kw-AFN (skoro jen kvůli té úpravě takový pokusný králík) děla se výbrus a vše co k tomu patří.Motor bude jak nový.Chceme tam plesknout hybridní turbo, turbína + svody GT1749VB , kompresor 52mm z GT22(od Andreho),pořádně to zajet a pak tam dát trysky Race 520 a čip až úplně nakonec od reescha. Samozřejmě i větší intercoler a spojku z VR6. asi i další věci které sem zapomněl proto že je to vše na začátku.Chceme tak 190-200ps.Můžete mi ještě nějak poradit nebo tak něco?Vidím že tady je spousta profíků
tak díky.

- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Re: Byla by nějaká rada na upravu TDI?
ako som už spomínal na tvoj typ auta odporucam GT1852V to je priama montaž na afn zvody pasuje sanie komplet......a daleko lepsia ako GT1759VB.Kubis píše:Sehnali jsme Golfa III GT, 81kw-AFN (skoro jen kvůli té úpravě takový pokusný králík) děla se výbrus a vše co k tomu patří.Motor bude jak nový.Chceme tam plesknout hybridní turbo, turbína + svody GT1749VB , kompresor 52mm z GT22(od Andreho),pořádně to zajet a pak tam dát trysky Race 520 a čip až úplně nakonec od reescha. Samozřejmě i větší intercoler a spojku z VR6. asi i další věci které sem zapomněl proto že je to vše na začátku.Chceme tak 190-200ps.Můžete mi ještě nějak poradit nebo tak něco?Vidím že tady je spousta profíkůtak díky.
...to be or not to be... - faster
-
- Aktivista
a za kolik se dá to GT1852V sehnat?Stingray píše:ako som už spomínal na tvoj typ auta odporucam GT1852V to je priama montaž na afn zvody pasuje sanie komplet......a daleko lepsia ako GT1759VB.Kubis píše:Sehnali jsme Golfa III GT, 81kw-AFN (skoro jen kvůli té úpravě takový pokusný králík) děla se výbrus a vše co k tomu patří.Motor bude jak nový.Chceme tam plesknout hybridní turbo, turbína + svody GT1749VB , kompresor 52mm z GT22(od Andreho),pořádně to zajet a pak tam dát trysky Race 520 a čip až úplně nakonec od reescha. Samozřejmě i větší intercoler a spojku z VR6. asi i další věci které sem zapomněl proto že je to vše na začátku.Chceme tak 190-200ps.Můžete mi ještě nějak poradit nebo tak něco?Vidím že tady je spousta profíkůtak díky.
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem na to na tdi clubu koukal, ale pochpil jsem z toho, že ti kluci to turbo přestavovali, aby to šlo na ty AFN svody, nebo ne? Nebo už jsi to na ty svody montoval?Stingray píše:ako som už spomínal na tvoj typ auta odporucam GT1852V to je priama montaž na afn zvody pasuje sanie komplet......a daleko lepsia ako GT1759VB.Kubis píše:Sehnali jsme Golfa III GT, 81kw-AFN (skoro jen kvůli té úpravě takový pokusný králík) děla se výbrus a vše co k tomu patří.Motor bude jak nový.Chceme tam plesknout hybridní turbo, turbína + svody GT1749VB , kompresor 52mm z GT22(od Andreho),pořádně to zajet a pak tam dát trysky Race 520 a čip až úplně nakonec od reescha. Samozřejmě i větší intercoler a spojku z VR6. asi i další věci které sem zapomněl proto že je to vše na začátku.Chceme tak 190-200ps.Můžete mi ještě nějak poradit nebo tak něco?Vidím že tady je spousta profíkůtak díky.
-
- Aktivista
Tak teď trě nechápu,pár příspěvku víš píšeš že to tam pásne bez problému a teď??Stingray píše:Andre - hahahhahah to nema s VW group nič spolocne je to postavené na uplne inom zaklade!! GT185V je robené priamo na verziu kitu s predným velkým IC.Andre píše:Jo, a ta 1852ka o které je řeč, má VDO regulaci lopatek, takže bez úprav to určitě nepůjde.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Bóďa píše:Jak nemá s VW nic společného? Není náhodou 1852 v Touaregu V10?Andre - hahahhahah to nema s VW group nič spolocne je to postavené na uplne inom zaklade!! GT185V je robené priamo na verziu kitu s predným velkým IC
Kua chlapi to ste sa nechali nachytat.......tuareg turbo ma uplne iné rozmery je vidiet že len pozerate katalogy a nepracujte z realitou.
To turbo čo som navrhol pasuje kompletne výfuk, zvody, sanie.
Ze vy ste už vsetci zhanali tuareg turbá? Hahhahahaaaa....
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tuareg V10 turbo je poprve elektricky ovladana a po druhe je lave a prave, po tretie nepasuju na nom totalne nič na zvody GIIIBóďa píše:Jak nemá s VW nic společného? Není náhodou 1852 v Touaregu V10?Andre - hahahhahah to nema s VW group nič spolocne je to postavené na uplne inom zaklade!! GT185V je robené priamo na verziu kitu s predným velkým IC
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
go.vojta píše:stingray je fakt kousek.. jestli je to tak jak říká tak to turbo bude stát balík a navíc si taky myslím že se tayd už někde psalo že to je z V10
Go.vojta - ja sa len smejem na ludoch tu čo kupuje jazdenky turba ked nové maju za priblizne rovnaku cenu. Tak prosim nekomentuj ak nepoznaš moje ceny. Mna len nebavilo riskovat z rumunskymi GT1749VB tak som si povedal že GT1852V bude lepšie riesenie a mozno aj lacnejsie.
Mně je úplně jedno, jaké má rozměry ( doufám tedy, že si tím myslel příruby a tak ), nebo z jaké je značky. Mám 1756, je taky elektrické ovládané a na nic nepasuje ( nepasovalo
). No a? Vodní intercooler mi také nepasoval na originál hadice.
To je přece tuning.
Osobně by mě nebavilo nakoupit si hotové upravené díly a jenom je přišroubovat.
Samozřejmě uznávám, jestli to někdo vyrobí na kšeft.
Rozhodně o to bude zájem.

Osobně by mě nebavilo nakoupit si hotové upravené díly a jenom je přišroubovat.

Samozřejmě uznávám, jestli to někdo vyrobí na kšeft.

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®