kde sehnat koleno k IC?!

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

em-phaser
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

kde sehnat koleno k IC?!

Příspěvek od em-phaser »

Zdravím
Tak sem se pustil do tvorby po sehnání velkého IC originál z G2 Rallye i s vodním chladičem.Nainstaloval jsem vše do své G2,ale nevýhoda tohoto IC je ta,že má vývody po stranách vodního chladiče směrem dolu.Takže jestli si vybavujete tak tam kde má tdi alternátor,tam má rallye G60 kompressor.takže vývod u baterky jsem vyřešil viz foto,ale na druhé straně potřebuji koleno které bych vyvedl před alternátor a dále pak vedl trubky mezi airboxem(1,6td)a krytem rozvodů za motor k turbu.
Jenže at pátrám jak pátrám,nikde takové koleno nemohu sehnat o vnotřním průměru 60mm.
Poradí mi někdo?
mám možnost vzít 2xkoleno 90stupnů,ale musel bych ho stejnak nařezat a více zavřít a tam se bojím toho aby se mi v prudkém ohybu vzduch nějak nebrzdil či netočil :?
díky za nápady či rady :D Obrázek
Audi B4 Avant tdi(plná polní,kat fuč+egr auch)+Golf 2 Mtdi BBS mit hifi anláge...Alles in ropovod
Ondřej Krákora
Přispěvovatel

Příspěvek od Ondřej Krákora »

Tíí jo, někdo z blízkýho okolí co má taky mTDI :P To musíme někdy pokecat, ukážu ti jak mám vyřešenej IC já. ;)
G2 TDI
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

Zdravím ..já sem přímo z mělníka,odkud jsi ty???A co máš za dvojku?
Audi B4 Avant tdi(plná polní,kat fuč+egr auch)+Golf 2 Mtdi BBS mit hifi anláge...Alles in ropovod
Ondřej Krákora
Přispěvovatel

em-phaser píše:Zdravím ..já sem přímo z mělníka,odkud jsi ty???A co máš za dvojku?
Já Kralupy, mám zatim obyč G2 s mTDI
G2 TDI
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

Tak mi když tak písni na mail Kontakt a můžem se nějak srazit(em.phaser@seznam.cz) :-)
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

Jinak nikdo nic neporadí???Né že by mne nebavilo improvizovat,ale jsem trochu v časové tísni a rád bych vše stihl :-) takže ještě jednou předem děkuji za návrhy a rady (LOL)
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Tel:776005385 Nový Bor
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

Tak od Samca bych si vybral a zřejmě to bude otřepaná fráze,ale 2000,- za jedno "U" opravdu dávat nechcu :-(
Ondřej Krákora
Přispěvovatel

Ten IC je hlinikovej tak neni problém ty vstupy převařit jak potřebuješ aby nepřekážely a hlavně jak je potřebuješ ;)
G2 TDI
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

jojo ale nechce se mi do IC zasahovat a převařovat,je mi to líto :-)
No už sem koupil další kolena a bude se nařezávat a vařit,takže až z toho něco vznikne,pochlubím se fotem :D
Hlavně jsem zvědav jak moc to bude znát až bude IC funkční (LOL)
Kuca
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuca »

Já neměl moc místa kolem baterky a tak jsem taky musel řezat a svařovat.
Třeba pro inspiraci.Obrázek
ex. Golf II mtdi, turbo 96, big cooler, sprinty 764
Golf IV ARL 4 motion
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

Kuca:díky za inspiraci :-)
Jináč já opět zas pokročil a vytvářel koleno,tak jen pro zajímavost přideávám foto skoro kompletních svodů k IC.
Předpokládám že o víkendu proběhne instalace po zavaření zbylích trubek tak pak nafotim komplet ...
Tak bohužel foto nejde přiložit ..neustále to píše že byl překročen daný limit!!! :-(
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

Tak je hotovo,ael rád bych sem vložil pár fotek pro skritizování,ale i když je napsáno že fotka bude zmenšena pokud je větší tak se vždy objeví že velikost byla překročena .....co s tím (offtopic)
Naposledy upravil(a) em-phaser dne 08 kvě 2007, 21:40, celkem upraveno 1 x.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tak to vlož přes http://imageshack.us/
em-phaser
Přispěvovatel

Příspěvek od em-phaser »

jejda...já moc s PC neimím,takže mi to nejde ...pokud by někdo uměl,budu vděčný a pošlu foto na mail aby ho sem vložil :)
Ale proč mi to před tím šlo a ted ne :(
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“