2,5 V6 BDH 180hp 4motion
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2,5 V6 BDH 180hp 4motion
Zdar, kolko maximalne HP len za upravy softu u tohoto motoru?
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Ano, len uz so nasiel dost velke odchylky, cize nejak ma to zavadza teraz... Skor by bolo dobre ak by sa niekto ozval co uz ma konkretnu skusenost. A bolo by super ak by sa to dalo zrealizovat nadialku kedze ide o seriovku, bezo zmien na motore..roubic píše:Kdyz se podivas na jakou koliv stranku kde delaj chip a maj grafy nejaky tak zhruba to co tam je
Sayllo píše:Ano, len uz so nasiel dost velke odchylky, cize nejak ma to zavadza teraz... Skor by bolo dobre ak by sa niekto ozval co uz ma konkretnu skusenost. A bolo by super ak by sa to dalo zrealizovat nadialku kedze ide o seriovku, bezo zmien na motore..roubic píše:Kdyz se podivas na jakou koliv stranku kde delaj chip a maj grafy nejaky tak zhruba to co tam je
He he nejlip aby nekdo poslal mejlem data zrovna do auta

o1 agr 4x4, 12mm, race 520, gtb1756v, 55 fmic 60
Uhadol si, a platim dopredu. Bolo by idealne ak ma niekto dobry chip, naozaj kvalitny a proste mi ho preda.atlas píše:Sayllo píše:Ano, len uz so nasiel dost velke odchylky, cize nejak ma to zavadza teraz... Skor by bolo dobre ak by sa niekto ozval co uz ma konkretnu skusenost. A bolo by super ak by sa to dalo zrealizovat nadialku kedze ide o seriovku, bezo zmien na motore..roubic píše:Kdyz se podivas na jakou koliv stranku kde delaj chip a maj grafy nejaky tak zhruba to co tam je

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Uz to vidim, ze az nekomu zaplatis dopredu, posle Ti nejakou srajdu nebo jen email "tak diky za sponzorstvi" a vysmeje se Ti. Pak jeste s pokorou pojedes k Branovi a budes tuze stastnej.Sayllo píše:Uhadol si, a platim dopredu. Bolo by idealne ak ma niekto dobry chip, naozaj kvalitny a proste mi ho preda.atlas píše:Sayllo píše: Ano, len uz so nasiel dost velke odchylky, cize nejak ma to zavadza teraz... Skor by bolo dobre ak by sa niekto ozval co uz ma konkretnu skusenost. A bolo by super ak by sa to dalo zrealizovat nadialku kedze ide o seriovku, bezo zmien na motore..
Pochop, ze kvalitni chiptuner to, co pozadujes NIKDY neudela ... a ostatni budou srajdy

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
V dnesni dobe a po zkusenostech s lidmi ... nebyl bych si az tak uplne jistHrib píše:Forest: myslím, že to byla ironie, ale to vůbec nevadí

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Taka je asi moja prestava!!! chcel som pisat ze 200 koni, ale netrufam si povedat ci to ide seriozne spravit.L píše:S konzervativním a rozumným chipem počítej s cca 200 HP a 440 Nm. Mám přesně to samé auto a chip od renomovaného chiptunera.
Jo dik. To je ten problem. A dalsi problem je ze tu to ludia nechapu. Blukujem im FAB vyhadzujem IMMO ale nebodaj urobim funkcny kluc inak ako v citroen, tak su stojho vprdeli. Prosto toto su tu pre ludi, ZAZRAKY. A aj ked to ide, neveruia tomunetopier píše:myslim ze problem je, ze chalan je vo FR.

A taky chip fakt nepotrebujem

Jj, seriózně upravit na tyto hodnoty to jde. Auto jsem měl tehdy u Ríši (Dieselpower) a úprava byla dělaná s ohledem na najetých 260 000 km s původním turbem. Dneska mám 330 000, stále s původním turbem, auto funguje výborně, nežere téměř žádný olej mezi výměnama, vše bez problému. A auto nešetřím, má za sebou nesčetně cest po Německu, a hodiny a hodiny 190 km/h na tempomat....
No ja som to kupil asi tak tyzden dozadu ma to 124 000 cize ta uprava by mi urcite bodla...Ona ani ju nejak nasilu nepozadujem, ale to cislo 200 je take spratnejsie jak sa vraviL píše:Jj, seriózně upravit na tyto hodnoty to jde. Auto jsem měl tehdy u Ríši (Dieselpower) a úprava byla dělaná s ohledem na najetých 260 000 km s původním turbem. Dneska mám 330 000, stále s původním turbem, auto funguje výborně, nežere téměř žádný olej mezi výměnama, vše bez problému. A auto nešetřím, má za sebou nesčetně cest po Německu, a hodiny a hodiny 190 km/h na tempomat....