Zdravím, chcu si namontovat do své druhé Koktávky 66kW olej, asi nejspíš tímto způsobem, co je na obrázku. Zdá se vám to dobrý? Chtěl jsem se jen zeptat, kolik paliva se "vleze" do palivovýho čerpadla? Abych věděl, jak dlouho mám vyplachvat Díky moc za rady
No na tom T kusu u zpátečky musíš mít také trojcestný ventil který spíná současně s tím co vede palivo od nádrží k motoru jinak budeš na zpátečce mixovat naftu s olejem a to do obou nádrží.
No když tam dám ještě na každou větev za filtr zpětnej ventil, tak se nic nikde míchat nebude. Ani ve filtrech, zpátečka pujde cestou nejmenšího odporu, čili, v jakejch hadičkách bude ubejvat palivo/tlak, tak tam se nacpe. Do druhé větve, která bude plná a nebude se hejbat nic nikam nepoteče, tuplovaně, když tam bude zpětnej ventil. Jinak najezdil jsem na šlusnutou zpátečku na olej 30000 km a bez jedinýho problému.
Já jo. Bude tam celkově míň drátů, zabere to už tak malej zbytek motorovýho prostoru. Dál, mám doma jen jeden třícesťák, a koupě zpětnejch ventilů mě zas tak bolet nebude. A mám špatnou zkušenost se zasekáváním ventilů, prostě čím víc elektroniky, tím je to víc v pi*i!
Platí to všude...