Zvuky z přední nápravy f1 combi-ATD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zvuky z přední nápravy f1 combi-ATD
Už dva roky mě trápí zvuk z pravé strany jakoby se dřelo kov-guma.Dělá to když jsou kola v tahu a auto se zhoupne směrem nahoru a hlavně když jedu sám.Pokud někdo se mnou jede,je klid nebo je ten zvuk sotva znatelný.Byly vyměněny pružiny,tlumiče,uložení tlum.,silentbloky stabil.,ramene,ložisko.V servise s autem bylo zatřepáno,několikrát udělaná geom.Bylo zkontrováno uložení převodovky i motoru.Jak jsem už napsal ten zvuk je slyšet jen když jsou kola v tahu auto se zhoupne směrem nahoru a jedu sám,pokud sundám nohu z plynu nebo vyřadím a auto se zhoupne,tak to neudělá.Pak ještě je někdy slyšet slabé drhnutí při pomalé jízdě do levé zatáčky,ale opět to musí být jízda pod plynem,ale tenhle zvuk je sotva znatetelný.Než to začalo dělat,byla vyměněna manžeta na pravé poloose a pravé kolo dostalo ránu o obrubník.Mám podezření na pravou poloosu,ale ta se prý projevuje jinak.Když se ten zvuk ozve,je to lehce cítit v plynovém pedálu.Budu vděčný za každou radu.Už to dělá skoro dva roky nezhoršuje se to, ale neskutečně to otravuje,už jsem přemýšlel o záváží na místě spolujezdce