renault scenic 1,6 16v-vysoké otáčky

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lamuerte
Nováček
Odpovědi: 0

renault scenic 1,6 16v-vysoké otáčky

Příspěvek od lamuerte »

renault scenic 1,6 16v ma problem s vysokymi otackami.po nastartovani ma 4000 a stale stupa a nema tendenciu klesnut.lamda,krokovy motorcek je novy no problem pretrvava.filtre su tiez nove.ostava uz len skrtiaca klapka no ta je cista a chodi hladko.falosny vzduch netaha tak mi dochadzaju napady.stretol sa s tym niekto?dakujem
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

Ten krokovej moturek vyndej a vytahni ho rukou , ale bacha at ho nevytrhnes uplne , pak ho namontuj zpatky tak aby se to curo zatlacovalo pri montazi zpatky,pak parkrat zapni na 15 sec klicek a vypni na 15 sec a zkus nastartovat a mel by se srovnat
passion
Přispěvovatel

Příspěvek od passion »

Mne toto isté na megane 1.6 16V r.2000 robil gumený na kameň stvrdnutý a tým netesný krúžok pod telesom škrtiacej klapky. Je toho plný internet (viem, píšeš, že falošný vzduch nemáš, len pre istotu to pozri).
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já tohle řeším u svého Fiata a už jsem rezignoval. Teď to jezdí jako ze žurnálu, no pohádka..Změní se počasí a najednou to studený natočím a má to 3 000 otáček, zatepla potom 1500, najednou to naskočí na 800 a za chvilku zase jinak..Zkurvený stříkačky a ŘJ.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“