poradte audi AFN

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
golfgti16v
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

poradte audi AFN

Příspěvek od golfgti16v »

ahoj zdravim vsechny mam tu problem a uz nevim menil se motor na audi a4 AFN pouze blok s hlavou vsechny komponenty se prendali na starem motoru fungovalo vse dobre ale ted je broblem ten ze nejde natocit cerpadlo nepusti naftu na vstriky ale proc do zpatecky to vali ale do trubek ke vtrikum ne skousel jsem menit stop ventil ale nevim jestli byl ok zavada tam skoci ventil nastaveni myslim n 108 lze nejak vyzkouset ten stop ventil jinak nevim po cem jit poradte nekdo diky
slovacek.milos
Aktivista

Re: poradte audi AFN

Příspěvek od slovacek.milos »

golfgti16v píše:ahoj zdravim vsechny mam tu problem a uz nevim menil se motor na audi a4 AFN pouze blok s hlavou vsechny komponenty se prendali na starem motoru fungovalo vse dobre ale ted je broblem ten ze nejde natocit cerpadlo nepusti naftu na vstriky ale proc do zpatecky to vali ale do trubek ke vtrikum ne skousel jsem menit stop ventil ale nevim jestli byl ok zavada tam skoci ventil nastaveni myslim n 108 lze nejak vyzkouset ten stop ventil jinak nevim po cem jit poradte nekdo diky
stop ventil můžeš klidně vykochat ten nemá vliv na počasí ty máš v háji ten nastavovač který ti točí s kroužkem na pístu ;)
golfgti16v
Přispěvovatel

ale proc to pred demontazi jelo v poho i starty jen se to cerpadlo prehodilo na jiny motor
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

golfgti16v píše:ale proc to pred demontazi jelo v poho i starty jen se to cerpadlo prehodilo na jiny motor
víš co napiš číslo závady ne myslím ventil 1O8

myslet znamená hovno vědět ;)
Michal99
Přispěvovatel

Příspěvek od Michal99 »

nebudeš mít někde přelámaný kabely
VW Sharan 1.9TDI AFN,egr off,MAF off
donedávna Ford Mondeo 1,8TD combi,EGR Off,KAT Off
jole
Sběrač informací

Příspěvek od jole »

daju sa tam prehodit dva kably na odpojovanie paliva a asi ten vstrek s kablikom
superb combi
golfgti16v
Přispěvovatel

slovacek.milos píše:
golfgti16v píše:ale proc to pred demontazi jelo v poho i starty jen se to cerpadlo prehodilo na jiny motor
víš co napiš číslo závady ne myslím ventil 1O8

myslet znamená hovno vědět ;)
tak cislo zavady je 01269 a prehodit se daji kable na odpojeni paliva a snimac otacek to uz jsem kontroloval uz jsem skusil jine cerpadlo porad stejne tak ze to vypada na kabely nebo r.l.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“