poradte audi AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
poradte audi AFN
ahoj zdravim vsechny mam tu problem a uz nevim menil se motor na audi a4 AFN pouze blok s hlavou vsechny komponenty se prendali na starem motoru fungovalo vse dobre ale ted je broblem ten ze nejde natocit cerpadlo nepusti naftu na vstriky ale proc do zpatecky to vali ale do trubek ke vtrikum ne skousel jsem menit stop ventil ale nevim jestli byl ok zavada tam skoci ventil nastaveni myslim n 108 lze nejak vyzkouset ten stop ventil jinak nevim po cem jit poradte nekdo diky
-
- Aktivista
Re: poradte audi AFN
stop ventil můžeš klidně vykochat ten nemá vliv na počasí ty máš v háji ten nastavovač který ti točí s kroužkem na pístugolfgti16v píše:ahoj zdravim vsechny mam tu problem a uz nevim menil se motor na audi a4 AFN pouze blok s hlavou vsechny komponenty se prendali na starem motoru fungovalo vse dobre ale ted je broblem ten ze nejde natocit cerpadlo nepusti naftu na vstriky ale proc do zpatecky to vali ale do trubek ke vtrikum ne skousel jsem menit stop ventil ale nevim jestli byl ok zavada tam skoci ventil nastaveni myslim n 108 lze nejak vyzkouset ten stop ventil jinak nevim po cem jit poradte nekdo diky

-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
tak cislo zavady je 01269 a prehodit se daji kable na odpojeni paliva a snimac otacek to uz jsem kontroloval uz jsem skusil jine cerpadlo porad stejne tak ze to vypada na kabely nebo r.l.slovacek.milos píše:víš co napiš číslo závady ne myslím ventil 1O8golfgti16v píše:ale proc to pred demontazi jelo v poho i starty jen se to cerpadlo prehodilo na jiny motor
myslet znamená hovno vědět