ETKA 7 UPDATE

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
peky
Sběrač informací
Odpovědi: 0

ETKA 7 UPDATE

Příspěvek od peky »

Zdravím,
tak abych taky přispěl troškou do zdejšího bezvadného fóra,tak na níže uvedeném linku je update dat do ETKY 7 pro škodovku až po poslední možný (současný) tj. update 182.
Pokud chcete instalovat updaty,tak si nejdříve zjistěte poslední verzi update ve vaší ETCE 7 pro škodovku, a updaty vyšší,co najdete ve staženém raru,nakopírujte do složky "etka/data/sk/update" a pak spusťte ETKU měli by vám automaticky naskočit instalace updatů a ETKA si to už vošéfuje sama.

POZOR ale musíte mít ve služebních programech nastaveno pro "update dat" cestu pomocí sítě "LAN/WAN" a pak cestu "etka/data/sk/update" !!!!
Dále musíte naistalovat všechny vyšší updaty oproti vašemu poslednímu co máte,NELZE NAISTALOVAT POUZE TEN POSLEDNÍ !!!

Pak by to mělo šlapat jak jsem popsal výše.

Jo abych nezapoměl tak při každé aktualizaci to po vás bude chtít heslo a to je : AKTEForum.TK

Zde je ten link : http://www.edisk.cz/stahni/59715/Update ... .13MB.html

Tak sosejte a užívejte (rofl)

PS: až budu mít zase chvilku tak sem postnu i updaty na ostatní značky VW koncernu 8)

Peky
joe
Aktivista

Re: ETKA 7 UPDATE

Příspěvek od joe »

peky píše:Zdravím,
tak abych taky přispěl troškou do zdejšího bezvadného fóra,tak na níže uvedeném linku je update dat do ETKY 7 pro škodovku až po poslední možný (současný) tj. update 182.
Pokud chcete instalovat updaty,tak si nejdříve zjistěte poslední verzi update ve vaší ETCE 7 pro škodovku, a updaty vyšší,co najdete ve staženém raru,nakopírujte do složky "etka/data/sk/update" a pak spusťte ETKU měli by vám automaticky naskočit instalace updatů a ETKA si to už vošéfuje sama.

POZOR ale musíte mít ve služebních programech nastaveno pro "update dat" cestu pomocí sítě "LAN/WAN" a pak cestu "etka/data/sk/update" !!!!
Dále musíte naistalovat všechny vyšší updaty oproti vašemu poslednímu co máte,NELZE NAISTALOVAT POUZE TEN POSLEDNÍ !!!

Pak by to mělo šlapat jak jsem popsal výše.

Jo abych nezapoměl tak při každé aktualizaci to po vás bude chtít heslo a to je : AKTEForum.TK

Zde je ten link : http://www.edisk.cz/stahni/59715/Update ... .13MB.html

Tak sosejte a užívejte (rofl)

PS: až budu mít zase chvilku tak sem postnu i updaty na ostatní značky VW koncernu 8)

Peky
je od teba pekne, ze takto pomahas, moze sa ti to vsak nepekne vratit. moderatori zmieneneho fora su velmi citlivi na vynasanie dat mimo komunitu, takze, ak ti na to pridu, priprav sa na zrusenie clenstva a trvaly ban tvojej IP adresy, pripadne celeho rozsahu IP adries, do ktoreho patris. v tvojom vlastnom zaujme ti radim tento tvoj post vymazat.
Jindra
Přispěvovatel

Re: ETKA 7 UPDATE

Příspěvek od Jindra »

Peky[/quote]
je od teba pekne, ze takto pomahas, moze sa ti to vsak nepekne vratit. moderatori zmieneneho fora su velmi citlivi na vynasanie dat mimo komunitu, takze, ak ti na to pridu, priprav sa na zrusenie clenstva a trvaly ban tvojej IP adresy, pripadne celeho rozsahu IP adries, do ktoreho patris. v tvojom vlastnom zaujme ti radim tento tvoj post vymazat.[/quote]

nejaky haklivy, ne? (LOL)
Fabka TDI vše červeně
peky
Sběrač informací

Příspěvek od peky »

tady jsou další updaty pro škodovku.

Skoda.rar

Jinak jsem aspoň čekal že že někdo utratí "děkuji" a ne haklivé odpovědi.

Peky
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

peky píše:tady jsou další updaty pro škodovku.

Skoda.rar

Peky
ja som ti chcel dobre, nie zle.
citaj:
Namen werden nicht genannt, nur wir sind bei user 15 angekommen der sich nicht an unsere regeln hält. Weitere andere stehen unter beobachtung.........

Daher wird sich nix ändern und die Reg für immer und ewig geschlossen bleiben........
peky
Sběrač informací

Příspěvek od peky »

joe píše:
peky píše:tady jsou další updaty pro škodovku.

Skoda.rar

Peky
ja som ti chcel dobre, nie zle.
citaj:
Namen werden nicht genannt, nur wir sind bei user 15 angekommen der sich nicht an unsere regeln hält. Weitere andere stehen unter beobachtung.........

Daher wird sich nix ändern und die Reg für immer und ewig geschlossen bleiben........
Ale já to nemám z toho fóra. (LOL)
TurboZ
Přispěvovatel

Probléém

Příspěvek od TurboZ »

Zdravím. Mám problém s tím že se mi to u aktualizace 156 vyhodilo chybu a teď to nemužu updatovat dá..
Chyba při posledním update, nový update není možný..
Víte někdo co s tím? :?

Díky.
passat 3BG
Sběrač informací

etka update

Příspěvek od passat 3BG »

AU 650 651
SE 178 179 180
VW 650 651
http://leteckaposta.cz/148239554

update AU652 VW652 SE181 SK187......
http://uploaded.to/?id=5s0uqz

AU653
VW653
SK188
SE182
http://uploaded.to/?id=1vj10y

AU654
VW654
SK189
SE183
http://uploaded.to/?id=vf6bv1

nevim jestli je už máte ale musim se s Vámi dělit....
passat 3BG
Sběrač informací

Re: Probléém

Příspěvek od passat 3BG »

TurboZ píše:Zdravím. Mám problém s tím že se mi to u aktualizace 156 vyhodilo chybu a teď to nemužu updatovat dá..

Díky.
me to delalo to same a instaloval jsem to 3krát... a po 3 jsem udělal už všechny....
skymann
Přispěvovatel

Re: Probléém

Příspěvek od skymann »

TurboZ píše:Zdravím. Mám problém s tím že se mi to u aktualizace 156 vyhodilo chybu a teď to nemužu updatovat dá..

Díky.
Vymaz adresar Etka\Data"znacka"\Temp
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“