Clio I 1.9D - Jde přidat na čerpadle ?

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
n3rv
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Clio I 1.9D - Jde přidat na čerpadle ?

Příspěvek od n3rv »

Čau,je někde možný přidáním nafty na čerpadle u Clia I?Nikde nic nemůžu najít.Dík
slovacek.milos
Aktivista

Re: Clio I 1.9D - Jde přidat na čerpadle ?

Příspěvek od slovacek.milos »

n3rv píše:Čau,je někde možný přidáním nafty na čerpadle u Clia I?Nikde nic nemůžu najít.Dík
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... GE&cad=rja

borec ti na ten šroub ukazuje prstem si poznač polohu a kdyžtak to vrat na původní místo ;)
n3rv
Přispěvovatel

Příspěvek od n3rv »

tak stímhle šroubem jsem točil ale přidávalo to jen na otáčkách,tak jsem myslel že se tím jen šteluje volnoběh ale asi ne co? Když na tom přidám tak kde ten vysokej volnoběh zmenšit, na lanku ?? Ale jinak Díky
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jak ti tam kouká na tom prvním čerpadle na videu takový šroub se zářezem na šroubovák/zezhora,vede od toho kyvadélka/, tak tím se seřizuje volnoběh..Ale jde o to, jaké provedenéní čerpadla tam máš..
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

n3rv píše:tak stímhle šroubem jsem točil ale přidávalo to jen na otáčkách,tak jsem myslel že se tím jen šteluje volnoběh ale asi ne co? Když na tom přidám tak kde ten vysokej volnoběh zmenšit, na lanku ?? Ale jinak Díky
lankem nic, pak na boku je takové hejble a tím děláš volnoběh tuším 82O jinak to houpe,

se mrkni třeba sem jestli ti to něco napoví http://www.youtube.com/watch?v=CL8UPwyG400

ono stejně nic, když přidáš něbo ubereš výkonu to moc nepřidá vzduch tam de pořád stejně
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“