Navi Dx
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Lukas.Ostrovanky
- Nováček
Navi Dx
Dobrý den, mám navi DX z VW a chci ji připojit do šody octvaie I,je nějaký schéma jak to správn ězapojit,aby to fungovalo a jela navigačka,je potřeba připojit CAN nebo signál z ABS?
Naposledy upravil(a) Lukas.Ostrovanky dne 24 črc 2013, 23:04, celkem upraveno 1 x.
-
Lukas.Ostrovanky
- Nováček
Umíš česky?Lukas.Ostrovanky píše:Jesli máš nějaký problém, tak si napiš do brava tam ti ho vyřešijů.Jestli sem svůj dotaz napsal do špatné kategorie sorry, omlouvám se, ale je to tu pro mě nepřehledný. Jestli chceš, tak mě nahlaš správcovi ať mě vyhodí, položil sem je otázku a čekám jen odpověď ni víc.Zdar
Trochu ostrá slova, nemyslíš???Lukas.Ostrovanky píše:Jesli máš nějaký problém, tak si napiš do brava tam ti ho vyřešijů.Jestli sem svůj dotaz napsal do špatné kategorie sorry, omlouvám se, ale je to tu pro mě nepřehledný. Jestli chceš, tak mě nahlaš správcovi ať mě vyhodí, položil sem je otázku a čekám jen odpověď ni víc.Zdar
Postačilo napsat omlouvám se a vícekrát si dávat bacha co a kam vkládáš.
Sekce PRODÁM znamená, vkládání nabídek k prodeji, KOUPÍM znamená, že někdo něco potřebuje koupit a sekce ÚDRŽBA/PROBLÉMY VW je sekce kde se řeší takové věci které si chtěl řešit Ty, tak pro příště a nebuď hustej na lidi, kteří Ti mohou někdy pomoci. Čus a bacha na to...