Navi Dx

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
Lukas.Ostrovanky
Nováček
Odpovědi: 0

Navi Dx

Příspěvek od Lukas.Ostrovanky »

Dobrý den, mám navi DX z VW a chci ji připojit do šody octvaie I,je nějaký schéma jak to správn ězapojit,aby to fungovalo a jela navigačka,je potřeba připojit CAN nebo signál z ABS?
Naposledy upravil(a) Lukas.Ostrovanky dne 24 črc 2013, 23:04, celkem upraveno 1 x.
rehak6co
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od rehak6co »

Dneska tu může každej psát co chce kam chce a takhle to vypadá :roll:
....320cd
Lukas.Ostrovanky
Nováček

Příspěvek od Lukas.Ostrovanky »

Jesli máš nějaký problém, tak si napiš do brava tam ti ho vyřešijů.Jestli sem svůj dotaz napsal do špatné kategorie sorry, omlouvám se, ale je to tu pro mě nepřehledný. Jestli chceš, tak mě nahlaš správcovi ať mě vyhodí, položil sem je otázku a čekám jen odpověď ni víc.Zdar
Tomaso
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomaso »

Lukas.Ostrovanky píše:Jesli máš nějaký problém, tak si napiš do brava tam ti ho vyřešijů.Jestli sem svůj dotaz napsal do špatné kategorie sorry, omlouvám se, ale je to tu pro mě nepřehledný. Jestli chceš, tak mě nahlaš správcovi ať mě vyhodí, položil sem je otázku a čekám jen odpověď ni víc.Zdar
Umíš česky?
G3Tdi
Přispěvovatel

Příspěvek od G3Tdi »

Co je nepřehledného na tom že sis rozklikl sekci "PRODAM" ? 99% lidí to zvládne pochopit.
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

Tady se někdy člověk tak pobaví. (rofl)
MilanBAT
Přispěvovatel

Příspěvek od MilanBAT »

Lukas.Ostrovanky píše:Jesli máš nějaký problém, tak si napiš do brava tam ti ho vyřešijů.Jestli sem svůj dotaz napsal do špatné kategorie sorry, omlouvám se, ale je to tu pro mě nepřehledný. Jestli chceš, tak mě nahlaš správcovi ať mě vyhodí, položil sem je otázku a čekám jen odpověď ni víc.Zdar
Trochu ostrá slova, nemyslíš???
Postačilo napsat omlouvám se a vícekrát si dávat bacha co a kam vkládáš.
Sekce PRODÁM znamená, vkládání nabídek k prodeji, KOUPÍM znamená, že někdo něco potřebuje koupit a sekce ÚDRŽBA/PROBLÉMY VW je sekce kde se řeší takové věci které si chtěl řešit Ty, tak pro příště a nebuď hustej na lidi, kteří Ti mohou někdy pomoci. Čus a bacha na to...
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“