Čištění turba 1.9 tdi pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Čištění turba 1.9 tdi pomoc
Zdravím, v brzké době se chystám vyčistit turbo, mám Golfa 4 tdi 66 kw a dělám to prvně, tak kdyby jste měli jakékoliv rady a zkušenosti s tím budu rád když je sem napíšete 

VW golf 96 kw (po chipu)
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Čištění turba 1.9 tdi pomoc
Jaký kod motoru tam máš?Zkater píše:Zdravím, v brzké době se chystám vyčistit turbo, mám Golfa 4 tdi 66 kw a dělám to prvně, tak kdyby jste měli jakékoliv rady a zkušenosti s tím budu rád když je sem napíšete
Naposledy upravil(a) fialamala dne 30 črc 2013, 20:00, celkem upraveno 1 x.
Prosím Vás lidičky čistil jsem dnes turbo na octavii 1 66 kw ALH a chci se zeptat zdali to těleso co drží lopatky těmi třemi torxi je možno nasadit jakkoliv nebo je tam v něčem podstata ? jde to nasadit třemi způsoby...Já blbec jsem si to nevyfotil:-(. Jinak je možné aby se takto zasralo turbo když mi to čistil týpek před 8 měsíci?

Ano je tam 9 lopatek...ty mě děsíš:-(Ale než jsem se do toho pustil tak jsem očekával 9 lopatek tak ted nevím kdo z nás přišel na mylnou predstavu o lopatkách.....protože už jsem vyměnil vše a auto netáhne tak proto se na to dívám... tam má být 11 lopatek? Jak myslíš tu větu ...černý při druhým startu?Chytá na drc..Mám tam tohle turbo myslím GT1749V
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
No já bych řekl ze tam má být 11 lopatek a má tam být GT1749V ale když máš 9 lopatek máš VNT 15 a to měli první AHF ale ALH už myslím nee.
Myslím to tak ze to turbo je černý už při druhým startu. Takže takhle z fotky bych řekl normálka. Jde o to jak chodila regulace.
No s montáží už si nepamatuju jak to kdysi bylo ale taky jsem laboroval a tuším ze když ten střed je jinak tak pak nepasuje ten kroužek na tu ovládací páčku. Jistej si tím nejsem 9 lopata to už je dávno a hlavně já si všechno před rozebráním značím.
Myslím to tak ze to turbo je černý už při druhým startu. Takže takhle z fotky bych řekl normálka. Jde o to jak chodila regulace.
No s montáží už si nepamatuju jak to kdysi bylo ale taky jsem laboroval a tuším ze když ten střed je jinak tak pak nepasuje ten kroužek na tu ovládací páčku. Jistej si tím nejsem 9 lopata to už je dávno a hlavně já si všechno před rozebráním značím.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Na alh je 11 lopatek. Jestli ti ten typek co ti to dělal, tam nedal jiný turbo s 9 lopatkama.... 
Černý to bude vždycky je to naftak, záleží na té regulaci jak chodila. A proč ho vlastně cistis nějakej problém?

Černý to bude vždycky je to naftak, záleží na té regulaci jak chodila. A proč ho vlastně cistis nějakej problém?
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.