IMMO FELICIE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
IMMO FELICIE
Potřebuji poradit.Jakým kabelem a programem je možné vyčíst pin z imma felicie přes diagnostickou zasuvku?Mám VAGTACHO a nějak se tomu nechce.Diky za odpovědi
Re: IMMO FELICIE
1. musíš mít v zapalování přizpůsobený klíček,Pavka2 píše:Potřebuji poradit.Jakým kabelem a programem je možné vyčíst pin z imma felicie přes diagnostickou zasuvku?Mám VAGTACHO a nějak se tomu nechce.Diky za odpovědi
2. pokud jsi 3x chybně vložil login, musíš čekat, tuším >1h při zapnutém zapalování na odblokování,
3. Jakou máš felicii? Benzín nebo naftu? Každá varianta má jiné nastavení parametrů přenosu.
Jinak bohatě stačí VAGTacho 1.66CZ, možná dokonce i starší.
Pokud už nemáš ani jeden funkční klíč, tak jedině Immobox ven, otevřít, vyletovat procesor, šup s ním do programátoru, načíst, zaletovat nazpět a modlit se, žes nic neodpálilPavka2 píše:Mám VAGTACHO 1.65 ale problém je v tom,že jsem stratil klíče originál od auta a mám novou sadu zámků.VAGTACHO to immo načte ale píše to GO AHEAD a nic se stím nedá dělat.Je to FELICIA 1.3MPI ,98
Proto všem, kdo mají jen jeden klíč radím: načtěte si pro jistotu PIN po kabelu dokud to jde! Až ten poslední klíč ztratíte, bude to podstatně složitější!
VAGTacho 1.66CZsmoula píše:Hoj mam prosbu kde se da takovy soft a kabel k nemu sehnat???? prosim prosim
http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... 0tacho/010
Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?vagus píše:VAGTacho 1.66CZsmoula píše:Hoj mam prosbu kde se da takovy soft a kabel k nemu sehnat???? prosim prosim
Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupitsmoula píše:Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?vagus píše:VAGTacho 1.66CZsmoula píše:Hoj mam prosbu kde se da takovy soft a kabel k nemu sehnat???? prosim prosim

Svoboda spolu s Motordiagem mne přemluvili, abych uvedl komerční verzi mé utilitky nazvané dosud pracovně "ImmoBoxHunter", která umí PIN vyčíst z ImmoBox1 po normálním Fast K-COM KKL nebo USB KKL kabelu (stejný jako na VAG-COM). Vyzkoušen je na vozidlech Felicia, Golf III, Polo 6, Caddy I, Sharan <2001, Passat B4, Ibiza/Cordoba <2001, Alhambra <2001, Ford Galaxy, a možná i další auta, ale to si teď z hlavy nevybavuji. Program je hotov, nyní dělám na registrační proceduře a ochraně proti kopírování. Cena bude symbolická, předpokládám 3-místnou částku.Peete píše:Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupitsmoula píše:Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?
1: Přibližně kdy a kde to lze koupit.vagus píše: Svoboda spolu s Motordiagem mne přemluvili, abych uvedl komerční verzi mé utilitky nazvané dosud pracovně "ImmoBoxHunter", která umí PIN vyčíst z ImmoBox1 po normálním Fast K-COM KKL nebo USB KKL kabelu (stejný jako na VAG-COM). Vyzkoušen je na vozidlech Felicia, Golf III, Polo 6, Caddy I, Sharan <2001, Passat B4, Ibiza/Cordoba <2001, Alhambra <2001, Ford Galaxy, a možná i další auta, ale to si teď z hlavy nevybavuji. Program je hotov, nyní dělám na registrační proceduře a ochraně proti kopírování. Cena bude symbolická, předpokládám 3-místnou částku.
2: Půjde s tím i VW T4
A co stim vsechno pujde udelat????Moooc sem to nepochopilvagus píše:Svoboda spolu s Motordiagem mne přemluvili, abych uvedl komerční verzi mé utilitky nazvané dosud pracovně "ImmoBoxHunter", která umí PIN vyčíst z ImmoBox1 po normálním Fast K-COM KKL nebo USB KKL kabelu (stejný jako na VAG-COM). Vyzkoušen je na vozidlech Felicia, Golf III, Polo 6, Caddy I, Sharan <2001, Passat B4, Ibiza/Cordoba <2001, Alhambra <2001, Ford Galaxy, a možná i další auta, ale to si teď z hlavy nevybavuji. Program je hotov, nyní dělám na registrační proceduře a ochraně proti kopírování. Cena bude symbolická, předpokládám 3-místnou částku.Peete píše:Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupitsmoula píše: Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?