IMMO FELICIE

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pavka2
Nováček
Odpovědi: 0

IMMO FELICIE

Příspěvek od Pavka2 »

Potřebuji poradit.Jakým kabelem a programem je možné vyčíst pin z imma felicie přes diagnostickou zasuvku?Mám VAGTACHO a nějak se tomu nechce.Diky za odpovědi
dodiak
Přispěvovatel

Příspěvek od dodiak »

vag tacho 1.9 origo bez problemov
vagus
Přispěvovatel

Re: IMMO FELICIE

Příspěvek od vagus »

Pavka2 píše:Potřebuji poradit.Jakým kabelem a programem je možné vyčíst pin z imma felicie přes diagnostickou zasuvku?Mám VAGTACHO a nějak se tomu nechce.Diky za odpovědi
1. musíš mít v zapalování přizpůsobený klíček,
2. pokud jsi 3x chybně vložil login, musíš čekat, tuším >1h při zapnutém zapalování na odblokování,
3. Jakou máš felicii? Benzín nebo naftu? Každá varianta má jiné nastavení parametrů přenosu.

Jinak bohatě stačí VAGTacho 1.66CZ, možná dokonce i starší.
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

VAGTACHO 1.65 uplne v pohode, odskusane...
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
Vopi
Přispěvovatel

Příspěvek od Vopi »

vagtacho 1.66CZ bez problému !!
Pavka2
Nováček

Příspěvek od Pavka2 »

Mám VAGTACHO 1.65 ale problém je v tom,že jsem stratil klíče originál od auta a mám novou sadu zámků.VAGTACHO to immo načte ale píše to GO AHEAD a nic se stím nedá dělat.Je to FELICIA 1.3MPI ,98
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

Hoj mam prosbu kde se da takovy soft a kabel k nemu sehnat???? prosim prosim
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Pavka2 píše:Mám VAGTACHO 1.65 ale problém je v tom,že jsem stratil klíče originál od auta a mám novou sadu zámků.VAGTACHO to immo načte ale píše to GO AHEAD a nic se stím nedá dělat.Je to FELICIA 1.3MPI ,98
Pokud už nemáš ani jeden funkční klíč, tak jedině Immobox ven, otevřít, vyletovat procesor, šup s ním do programátoru, načíst, zaletovat nazpět a modlit se, žes nic neodpálil (wallbash)

Proto všem, kdo mají jen jeden klíč radím: načtěte si pro jistotu PIN po kabelu dokud to jde! Až ten poslední klíč ztratíte, bude to podstatně složitější!
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

smoula píše:Hoj mam prosbu kde se da takovy soft a kabel k nemu sehnat???? prosim prosim
VAGTacho 1.66CZ

http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... 0tacho/010
Pavka2
Nováček

Příspěvek od Pavka2 »

Není to moc potěšující zpráva. :( Díky za pomoc :)
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

vagus píše:
smoula píše:Hoj mam prosbu kde se da takovy soft a kabel k nemu sehnat???? prosim prosim
VAGTacho 1.66CZ

Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

smoula píše:
vagus píše:
VAGTacho 1.66CZ

Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?
Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupit (LOL)
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Peete píše:
smoula píše:
Chlape, kdyz si procitam tvoje prispevky, tak bys chtel vsechno free, ale pokud se tim chces zivit, budes si muset neco koupit (LOL)
Svoboda spolu s Motordiagem mne přemluvili, abych uvedl komerční verzi mé utilitky nazvané dosud pracovně "ImmoBoxHunter", která umí PIN vyčíst z ImmoBox1 po normálním Fast K-COM KKL nebo USB KKL kabelu (stejný jako na VAG-COM). Vyzkoušen je na vozidlech Felicia, Golf III, Polo 6, Caddy I, Sharan <2001, Passat B4, Ibiza/Cordoba <2001, Alhambra <2001, Ford Galaxy, a možná i další auta, ale to si teď z hlavy nevybavuji. Program je hotov, nyní dělám na registrační proceduře a ochraně proti kopírování. Cena bude symbolická, předpokládám 3-místnou částku.
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

vagus píše: Svoboda spolu s Motordiagem mne přemluvili, abych uvedl komerční verzi mé utilitky nazvané dosud pracovně "ImmoBoxHunter", která umí PIN vyčíst z ImmoBox1 po normálním Fast K-COM KKL nebo USB KKL kabelu (stejný jako na VAG-COM). Vyzkoušen je na vozidlech Felicia, Golf III, Polo 6, Caddy I, Sharan <2001, Passat B4, Ibiza/Cordoba <2001, Alhambra <2001, Ford Galaxy, a možná i další auta, ale to si teď z hlavy nevybavuji. Program je hotov, nyní dělám na registrační proceduře a ochraně proti kopírování. Cena bude symbolická, předpokládám 3-místnou částku.
1: Přibližně kdy a kde to lze koupit.
2: Půjde s tím i VW T4
smoula
Přispěvovatel

Příspěvek od smoula »

vagus píše:
Peete píše:
smoula píše: Super dik a neco levnejsiho nebo free(myslim program kabel se urcite neda sehnat free) nebylo?
Svoboda spolu s Motordiagem mne přemluvili, abych uvedl komerční verzi mé utilitky nazvané dosud pracovně "ImmoBoxHunter", která umí PIN vyčíst z ImmoBox1 po normálním Fast K-COM KKL nebo USB KKL kabelu (stejný jako na VAG-COM). Vyzkoušen je na vozidlech Felicia, Golf III, Polo 6, Caddy I, Sharan <2001, Passat B4, Ibiza/Cordoba <2001, Alhambra <2001, Ford Galaxy, a možná i další auta, ale to si teď z hlavy nevybavuji. Program je hotov, nyní dělám na registrační proceduře a ochraně proti kopírování. Cena bude symbolická, předpokládám 3-místnou částku.
A co stim vsechno pujde udelat????Moooc sem to nepochopil :? :? :? predem dik
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“