jaké aditiva do nafty?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jaké aditiva do nafty?
jaké vhodné aditiva do nafty? Značka,kvalita,cena?? 

Octavia II 1.9TDI 4x4, 1749VB+Al, HDS, Egr off, Kat off......
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: jaké aditiva do nafty?
je to jedno umí všechnyhonyz93 píše:jaké vhodné aditiva do nafty? Značka,kvalita,cena??

-
- Aktivista
[quote="marthass"]vždycky žasnu nad odpovědí miloše.
Myslím
nad čím chceš žasnout jedině že myslet znamená hovno vědět, všichni chtějí prodávat, přípravky jsou na stejné bázi ethylhexylnitrad stejné kvality, jestli je to vif castrol kernite,
maximálně napíše nějaký internetový teoretik že se mu zdá nic víc z této debaty nevypadne
Myslím
nad čím chceš žasnout jedině že myslet znamená hovno vědět, všichni chtějí prodávat, přípravky jsou na stejné bázi ethylhexylnitrad stejné kvality, jestli je to vif castrol kernite,
maximálně napíše nějaký internetový teoretik že se mu zdá nic víc z této debaty nevypadne

V čem spočívá spokojenost když lejete VIF? Já ho nepoužívám a sem taky spokojenej, kdysi jsem zkusil, nejvíc je to o pocitech, jsou lidi který perou VIF i do Vervy, zkurvenou naftu nespraví žádný aditivum a ta dobrá ho nepotřebuje. Jak říká odborník, najděte si svou čerpačku kde je dobrá nafta 

Člověk se pořád učí.
-
- Aktivista
Moje slova, taky neleju nic. Možná shoda náhod ale jednou jsem nalil vif(dostal jsem ho k objednávce z CC autodily gratis) do nafty co nám vozí z rakouska a při -13 to začalo zamrzat za jízdy,nejelo to,hulilo to jako sviňa bíle. Ráno bylo asi -18, pak to šlo na -13 a po hodině a půl jízdy cukačka. Pak mi ten šéf co má závozy do ČR na starost řekl, že to dodatečný aditivum může rozhodit celej recept aditivace z rafinerky a nafta třeba líp máže, ale dřív zmrzne, nebo naopak, nebo působí zase jinak.
Tak tam dál nic neleju a ve 400 tis mám vstřiky ještě původní
Letošní zimu jsme měli naftu bez kapky řepky, uplně průzračná.
Kámoš tankuje do T4 vždycky trochu benzínu a zatím nezamrznul ani nic neoddělal.
Tak tam dál nic neleju a ve 400 tis mám vstřiky ještě původní

Letošní zimu jsme měli naftu bez kapky řepky, uplně průzračná.
Kámoš tankuje do T4 vždycky trochu benzínu a zatím nezamrznul ani nic neoddělal.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
- MirekX
- Aktivista
aditiva jsou podle mě vyhozený peníze
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
až si najdeš tu dobrou čerpadku tak si ven vzorek a vylej do vody, na hladině ti bude plavat nějaký sajraj jak husí sádlo barva žádnášulda píše:najděte si svou čerpačku kde je dobrá nafta
za komunistů kdy ještě byla nafta tu když si nalil do kaluže tak barvila ropné skvrny protože byla z ropy
v české republice se pohybuješ od výmrdu k výmrdu a nafta ta kdysi byla