Renault Laguna 1.9DCI 2004-po havarce na předek točí-nejede

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ThrashTheTrash
Aktivista
Odpovědi: 0

Renault Laguna 1.9DCI 2004-po havarce na předek točí-nejede

Příspěvek od ThrashTheTrash »

ZDravím, dneska jsem se ocitl u rencka kerej po lehké havárce najel na odtahovku po ose, havárka byla na předek. Ovšem po cestě na odtahovce už nešlo auto nastartovat.

Je zde nějaké čidlo nárazu?

Diagnostika se spojí s ABS, ale motor to nenačne, má to startovací tlačítko, kartu, takže nevím co s tím, baterka je KO, ale máme to na káblech startovacích na jiným autě.

Poradí někdo jak na to oživit?

Děkuji.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Už to jede? Co se stalo, když se namontovala baterie a nechalo se auto do rána?Mě se stalo, že po nárazu popojel /ohnul se/ snímač Hů u řemenice ale to bylo jiné auto..
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

Nejede to, točí točí a nejde se spojit s multiplex jednoutkou a motorem přes autocom diagnostiku,zbytek vozidla načtu na pohodu.

Jde o to, že to je buchlý na předek, jen se prohly chladiče,ale jsou teda víc prohlý. Jde o to, že jsem asi 2 dny laboroval nad pojistkama, elektroinstalací, napájením atd ,ale dělal jsem to u kamoša na place, kde jsem toho moc nezjistil. Zkusíme to odtáhnout ke mě na dílnu a vše znovu projít.

Pokud mi nejde se spojit s multiplexem a motorem, bude problém tam podle mě.

Nejde ani šťáva na palivový čerpadlo,ale do vstřiků taky nic nejde.

Poznámka: v kufru jsme našli odmontovaný plech (výztuha), který se namontuje pod přístrojovku a je to jakoby vzpěra přístrojovky. Je to před řadicé pákou namontovaný na tunelu z boku jak je plynový pedál a drží to na palubovce. Je to na 4 šrouby a trčí z toho místa svorkovnice o dvou pinech, když tam dám zkoušečku žárovkovou na 12V tak do obou drátů jde plus,žárovka svítí, ale nesvítí pořád, jde do toho přes klíček jakoby napětí, který kolísá pravidelně v intervalu jak v klidu tak při startu motoru. Svítí pak po sekundě zhasne a opět to tak jde dokola na obou drátech, jsou tuším oba dva oranžový.

Takže mi spíš příjde, že z toho auta někdo něco vymontoval.
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak to ti nezávidím, já vidím kartu a el. ruční brzdu a hledám unikovou cestu.. :)
nepropadat panice...
ThrashTheTrash
Aktivista

Dneska se na to jdu dívat ještě jednou, a zítra si pro to jede slovák a tomu je to jedno co to dělá a nedělá :D!Buď a nebo, pak se pochlubím co tomu bylo pokud to spravím.
ThrashTheTrash
Aktivista

Auto si odvezli slováci v pulnoc od majitele na laně na slovensko bez světel :D

NEvyřešil jsem to.

Děkuji za pomoc zde na foru.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“