nevim kam to mam zaradit tudiz pisi sem.. potrebuji na sve motorce opravit zavit.je v hliniku strhanej na vsech trech sroubech.v jednom je ta pruzinka. chci se optat ma nekdo zkusenosti s touto sadou? hlinik je svinstvo
Ja jsem tuto vložku použil. nekupoval jsem celou sadu, ale vložku na velikost závitu, který jsem potřeboval. Našroubovat jde tenkýme plochýma/špičatýma kleštěma. V narexu v Karlíně (Praha). Nebylo to ale do hliníku. Opravoval jsem závit na vodící čep pro brzdič v těhlici O1.
Foto udělám a dam sem... Tady v Brně v bisinohach dělají hlavy a prý by me to udělali.jenže čekám kde se zas co vyjebe a zase budu muset jim to dat a čekat než se to udělá.nedej bože ze se to stane na chystani před závodem... Pravé proto by jsem.Miloši radši tu sadu aby jsem byl.mobilní a kdekoliv to.mohl aplikovat.je to ta nejlevnější sada...wurh stoji okolo 5000kc
burek píše:Foto udělám a dam sem... Tady v Brně v bisinohach dělají hlavy a prý by me to udělali.jenže čekám kde se zas co vyjebe a zase budu muset jim to dat a čekat než se to udělá.nedej bože ze se to stane na chystani před závodem... Pravé proto by jsem.Miloši radši tu sadu aby jsem byl.mobilní a kdekoliv to.mohl aplikovat.je to ta nejlevnější sada...wurh stoji okolo 5000kc
já bychse na tu sadu z vysoka vysral když srovnám tu moji práci která tě umí překvapit od práce k práci tak dám taději přednost těm co hlavy dělají
Mám přesně tuhle sadu . Vrtáky a závitníky HSS, vložky jsou v tom jako v sadě Helicoil, ty vratidla trochu blato ale u těch to je vcelku jedno, svoji práci to splní dokonale.
PS: Jinak půlku jsem toho spotřeboval víceméně do hliníku motorka/auto, takže bez problému
burek píše:Foto udělám a dam sem... Tady v Brně v bisinohach dělají hlavy a prý by me to udělali.jenže čekám kde se zas co vyjebe a zase budu muset jim to dat a čekat než se to udělá.nedej bože ze se to stane na chystani před závodem... Pravé proto by jsem.Miloši radši tu sadu aby jsem byl.mobilní a kdekoliv to.mohl aplikovat.je to ta nejlevnější sada...wurh stoji okolo 5000kc
my to vozíme do hodonína, dělá to ze dne na den, já na drátky moc nejsem když děláš někomu výměnu svíček na počkání a vyšroubuju svíčku s drátem tak mě