Už asi potřetí se mi rozsvítila za jízdy kontrolka žhavení a už nezhasne. Byla jsem s tím už v 2x servisu, kde mi vždy auto vrátili s tím, že je vše v pořádku a kontrolka nesvítila. Dneska se mi zase rozsvítila.
Jinak auto jede normálně (teda co já můžu posoudit...). Vstřikovače kontrolovali - měly by být v pořádku.
Renault Clio 1.5 DCI - svítí kontrolka žhavení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- ghoust
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Renault Clio 1.5 DCI - svítí kontrolka žhavení
az to zase bude svitit nech si precist pamet zavad, treba u nekoho jineho.lena píše:Už asi potřetí se mi rozsvítila za jízdy kontrolka žhavení a už nezhasne. Byla jsem s tím už v 2x servisu, kde mi vždy auto vrátili s tím, že je vše v pořádku a kontrolka nesvítila. Dneska se mi zase rozsvítila.
Jinak auto jede normálně (teda co já můžu posoudit...). Vstřikovače kontrolovali - měly by být v pořádku.
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
Tak to napsalo:
DF100:Obvod vstřikovací trysky válce č.2 - 1.DEF:Minimální mezní hodnota - Trvalá závada
Ale zase tam něco udělali, že když se pak udělala diagnostika znovu, tak už to tu chybu nepsalo. Jestli se to prý ještě jednou rozsvítí, tak se bude muset vyměnit vstřikovač.......Ale auto jede pořád normálfně ať to svítí nebo ne.
DF100:Obvod vstřikovací trysky válce č.2 - 1.DEF:Minimální mezní hodnota - Trvalá závada
Ale zase tam něco udělali, že když se pak udělala diagnostika znovu, tak už to tu chybu nepsalo. Jestli se to prý ještě jednou rozsvítí, tak se bude muset vyměnit vstřikovač.......Ale auto jede pořád normálfně ať to svítí nebo ne.