zamlžení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zamlžení
Pánové chci se zeptat.Přítelkyně má Boru varoša v ASZ a včera sme si udělali měnší výlet.Čím to může být že se auto okamžitě zamlží když mám klima na eco,pokud se to přepne přes čerpadlo tak se to odmlž.Jenom dodám bylo to za jízdy a bez erotických praktik 

Re: zamlžení
Mal som ten istý problém, filter bol možno 2-3 mesačný a fakt navlhnutý, odtoky všetko bolo OK... Nový pomohol no 100% ok to nie je.Tom89 píše:Pánové chci se zeptat.Přítelkyně má Boru varoša v ASZ a včera sme si udělali měnší výlet.Čím to může být že se auto okamžitě zamlží když mám klima na eco,pokud se to přepne přes čerpadlo tak se to odmlž.Jenom dodám bylo to za jízdy a bez erotických praktik
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Klapku uvidí pekne keď vyberie peľový filter, či mu pracuje na sto pro, alebo zostane visieť.p.s. píše:mě to u škodovky dělala pootevřená klapka vnitřní ventilace prostě blblo to přepínání vnitřní venkovní vzduch tak sem tu vnitřní klapku ručně zavřel venkovní otevřel vycvakl sem s tý klapky konektor a je po mlžení
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
já vím že sou to základní věci,ale nemužu partnerku ždímat furt jen v opravách bory,loni to byl altík,letos rozvody,a brdzy.Nejsem mechanik tak nevím co dělá klima když je zanesenej pylák ani na rodičovém passatu sem to neviděl.U G2 to nedělá a když jo tak je v háji radiatord.d.t píše:povetsinou to dela jen pylak a je klidale mezi nama to jsou zakladni veci