Hilux 2013

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Zdeněk M
Aktivista
Odpovědi: 0

Hilux 2013

Příspěvek od Zdeněk M »

Zdravím, potřebuji poradit s koupí Hiluxe Double cab. ,Mam veterána 2,4D 96 rok. Ted po letech se konečně podaří obnova vozoveho parku. Nevim s kterým motorem to koupit. Autem se jezdí do lesa a převážně po silnici a hlavně v zimě na hory, Krkonoše, Jeseníky. Tak potřebuji auto co se vydrápe všude. Se starou károu 2,4d to je opruz jet takovou štreku, za to po sednutí do novýho to je nebe a dudy. Zvažuji koupi vybavy Luna, ikdyž bi se mi v tom hodil tempomat, ten má jen 3,0l. Když sem se ptal na možnost dodělání, tak sem byl zklamanej. Žil jsem v domění že je to jak u VW a není. :( A jeste jedna věc, Luna má šperu a 3,0l diferak LSP což je k ničemu, když se auto nahne je mimo funkci. pak jedině 3,0l s VSC se systemem TRC ale tam si nejsem jistej jestli TRC funguje i skolem v luftě. 100% špera je 100% špéra. Zas VSC je na zimu taky dobrá vec. Škoda že Toyota nenabízí výbavu jako VW nebo Nissan Nawaru, tam je uzavera i ESP. Prodejce nabízí možnost zadní uzaveru dodělat, vzduchovou ARB. S těh dodelavek mám strach, ARB už není co bývalo, sou stím problémy. Mám rád originál. Hlavně ta 2,5l v předchudci mela 88Kw a jelo to drobet líp než nase 2,4 :) 3,0l je divočak. Zas 3,0l znamená vetsí povinný ručení a kapku vyžsí spotřebu, ikdyž 2,4 jezdí taky za 10l :D Zas na delsí cesty bi se mi líbil climatronic a tempomat, zas sou to veci co se daj oželet, potřebuji terení schpnosti což je hilux pořád špička. Co sem skoušel tu 2,5 tak zas tak spatně to nejelo oproti tej 88kw tak 106KW je znát 3,0l má 127KW ten sem neskoušel. Co dopuručejete ?
Zdeněk M
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Zdeněk M »

Nikdo nejezdí Hiluxem? :)
Odpovědět

Zpět na „Toyota/Lexus“