Ahoj poradíte mi co mám s volbou čipu?? Minulý týden jsem si nechal čipnout oktavku 66kW AGR a měl jsem na výběr 2 varianty. První že prý jede solidně a nekouří a druhá jede brutálně ale zakouří si.
Rozhodl jsem se pro pvní variantu a jel auto zkusit - no jelo to fakt solidně a ani při plným plynu to téměř nekouřilo nicméně ten nárůst výkonu nebyl podle očekávání.
Tak jsem tedy zkusil druhou variantu a auto teda fakt jede jak z praku ale při prudčí akceleraci viditelně kouří a jak to držím v plným plynu třeba i na pětku tak v zrcátku vidím černý kouř jakmile nedržím plnej plyn tak kouří míň. Úpravce mi říkal že při tý druhý variantě už dává čerpadlo maximum nafty (víc už prý nelze).
První variantu bych subjektině tipoval tak na 110k s plynulým průběhem krouťáku a tu druhou na 125k s velmi silným zátahem od 1500 do 3300 ot/min.
Kterou z těchto dvouvariant byste dali přednost vy?
jo jo ale bez montáže a bez seřízení a navíc jsem to nikdy nedělal jinak komplet nějakých 12t myslím.
Jasný je to zvýšení a údržba v jednom ale 12t není 5t
jo jo ale bez montáže a bez seřízení a navíc jsem to nikdy nedělal jinak komplet nějakých 12t myslím.
Jasný je to zvýšení a údržba v jednom ale 12t není 5t
Pristavis auto a trysky vcetne demontaze, montaze vstriku do auta, novych hadicek, tepelnych podlozek, repase, vymeny a serizeni - 8.744.- Kc
já bych nevolil ani z jednoho a raději bych fakt přišetřil a skutečně ani agr se standartnim turbem při 130 k s většími špičkami moc nekouří,ale s
těmi 66kw se to už musí klepat jak mrcha