špatně startuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mz151
Nováček
Odpovědi: 0

špatně startuje

Příspěvek od mz151 »

čau, potřeboval bych poradit, mám polo 1.9sdi 2001 když je motor studený tak špatně startuje, točí točí ale nenaskočí napodruhé naskočí vyhrne se bily dym z vyfuku a už jede v pořádku, žhavičky nové(ale ted jeste nezhavi), teplotni cidlo nové, předvstrik nastaven, nesetkal se nekdo????
Franciktdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Franciktdi »

zkontroluj zda ti nepada nafta
mz151
Nováček

Příspěvek od mz151 »

nepada :(
dibarbora
Přispěvovatel

Příspěvek od dibarbora »

kompresia, vyvesene ventily (studeny, husty olej.....)
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

odpoj to čidlo teploty mělo by to začít žhavit a skus start pokud bude start v pohodě udělej si toto http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=1932 :)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
mz151
Nováček

Příspěvek od mz151 »

p.s. píše:odpoj to čidlo teploty mělo by to začít žhavit a skus start pokud bude start v pohodě udělej si toto http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=1932 :)
když odpojím čidlo teploty a nažhaví to tak je problem porad stejny, točí ale nenaskočí napodruhé už jo. teplé starty na drc ale ty studené to je problém. :(
vencapunto
Nováček

Příspěvek od vencapunto »

Loni jsem to řešil a letos znova. Loni trochu pomohla nový baterka,startér,ale hlavně výměna koše v nádrži,protože ač se to nezdálo,padala nafta. V koši jsou zpětný ventilky,který už nefungovaly a nafta padala.Tím jsem vlastně závadu odstranil,ale letos opět tragický studený starty,takže provní co budu zkoumat je jestli fungujou ty venilky v koši.Už mam pro jistotu připravenej externí zpětnej ventil,kdyby náhodou zas nedungoval ten v tý nádrži.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“