Espace IV 3,0 dCi

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pavel9270
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Espace IV 3,0 dCi

Příspěvek od pavel9270 »

Prosím o radu niekoho, kto má s motorom P9X, prípadne s týmto autom skúsenosti, alebo riešil podobný problém. Ten môj spočíva v tom, že auto za studena naštartuje bez problémov a vždy, no za tepla občas nenaskočí. Točí ale nenaštartuje, no nie vždy, úplne nepravidelne, aj keď sa intenzita postupne zväčšuje. Niekedy naskočí aj horúci, no niekedy ho stačí nechať bežať dve min. a vypnúť, a znova nenaštartuje až po nejakých dvoch hodinách. Nemá ani nejaký ohromujúci výkon a tiež pri prudšej akcelerácii dymí skôr na bielo.... . V pamäti závada žiadna chyba a v parametroch: tlak na raily v pohode ( myslím pri štartovaní a nenaskočení), zbytok parametov sa mi zdal tiež normál, akurát sa mi zdala teplota paliva príliš vysoká -cez 80 st.- tak som odpojil snímač teploty nafty a štarty sa na týždeň zlepšili, no je to tu znova aj s odpojeným čidlom.
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

Delal jsem ten samej renault a uz snad nikdy , projev stejny jak popisujes a bylo to cerpadlo, skus prohledat renault forum neke jsem tam nasel taky to same a pomohlo to nechat bezet jen na nejaky cistic a nechat to zapojeny pres noc a pak znova nechat bezet na ten cistic a snad tito pomuze,mne auto pritahly a fakt velky problem to nastartovat i pres start sprej po tom co jsem to nechal vrcet na ten pripravek tak to jeste asi pul roku jezdilo nez to cerpadlo kleklo uplne. bylo to loqi moly nejaka cerveno cerna pixla tak jsem koupi čtyři a jeden den sem nechal spotrebovat dve a druhej den dalsi dve a vysledek byl...zalezi jak moc to mas ko
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

toyota.kzj píše:Delal jsem ten samej renault a uz snad nikdy , projev stejny jak popisujes a bylo to cerpadlo, skus prohledat renault forum neke jsem tam nasel taky to same a pomohlo to nechat bezet jen na nejaky cistic a nechat to zapojeny pres noc a pak znova nechat bezet na ten cistic a snad tito pomuze,mne auto pritahly a fakt velky problem to nastartovat i pres start sprej po tom co jsem to nechal vrcet na ten pripravek tak to jeste asi pul roku jezdilo nez to cerpadlo kleklo uplne. bylo to loqi moly nejaka cerveno cerna pixla tak jsem koupi čtyři a jeden den sem nechal spotrebovat dve a druhej den dalsi dve a vysledek byl...zalezi jak moc to mas ko
Díky za radu, našiel som to, zajtra to skúsim, budem mať tie prípravky. som zvedavý na výsledok.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

většinou vysokotlak, nebo vstřiky ( nebo obojí trochu )
nechat běžet na čistý aditiva, třeba VIF, někdy se to trochu vzpamatuje, ale nespoléhal bych na to...
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“