Renault 19 netopí!!

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
libor.98
Aktivista
Odpovědi: 0

Renault 19 netopí!!

Příspěvek od libor.98 »

Ahoj, mám takový dotaz kolega v práci vyměnil chladící kapalinu a od té doby mu auto netopí je to starý R19 1.4 benzín rok 92. Než to vyměnil auto topilo mám tam 2 ovzdušnováky na hadicích od topení a jeden od termostatu vše má ovzdušněno a stále netopí já mám podezření na radiátor ale o tom nechce ani slyšet :D nic jiného to být nemuže nebo co myslíte? když hadice od pumpy co vedou do radiátoru proplách nejdřív tekl humus pak už to bylo prý OK. Díky za nějakou radu
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Ucpaný radiátor. U starých renaultu klasika. (wallbash) Ať zkusí přehodit hadice do radiátoru naopak a chvíli pojezdit.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

dík, asi to tak dopadne že půjde radiátor ven :D
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Vyndej obe hadice a proplach caspon 10 proudem vody
VW T5 GP 103 KW long
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle jsem zkoušel ze zoufalství, protože představa, že jej budu vyndavat u starého sráče/přístrojovku/ a budu pak honit různé ulomené upínky z PVC , mne děsila..Dokonce jsem radiátor vyřadil , ucpal jednu hadici-nalil aceton a ucpal druhou hadici. Jezdilo se s tím možná měsíc a nic...Nemá to cenu, uvnitř /i když je normálně průchozí/, je izolační povlak, takže horká voda nemůže přenést teplo ven z radiátoru..Až když ho člověk vyndá ven a do druhé ruky dá nový , který je možná 3krát lehčí, tak mu to dojde. A vše je tím, že jsou tam kolikrát původní chladicí náplně z továrny a jsou to už sračky..Jo, kdyby Renault plnil chladicí systém PARAFLOU jako Italové, není problém. Teď jsem vyřadil auto, které má přes 200000 km s původní náplní Parafla z továrny a je vše čisté jako sklo.. :)
nepropadat panice...
JARDA2
Přispěvovatel

Příspěvek od JARDA2 »

ted dělám radiator na meganoj, topení už mám vyměněný dodělávám palubku a věci okolo zbyli mi nějaký šroubky,taková packa s šroubkem, krytka za boha si nevzpomenu kde to bylo. mohl bych dělat v automobilce vývojáře furt hledají kde ušetřit. to topení-dělám to naposled-pakárna všech pakáren!
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“