Zdravím.Mám takový problém na Octavii.Občas chcípne v tom nejnevhodnějším okamžiku na křižovatce při couvání.Už jsem vyměnil lambdu halův snímač vyčistil klapku a pořád.Ale nevím proč diagnostika píše pořád hallův snímač ale ten je nový jinak nic.Nemáte někdo podobné zkušenosti čím by to mohlo být.Díky
na přítelkyni autě téhož typu je obdobný problém též to napíše snímač g40 avšak já vždy očistím snímač kliky a mám zas tak 4 měsíce pokoj
bejvá pacholek od oleje ne nák hodně ale asi budu muset někdy až se bude dělat spojka dát novej simering nebo skusit nový čidlo kliky čert ví uvidim
p.s. píše:na přítelkyni autě téhož typu je obdobný problém též to napíše snímač g40 avšak já vždy očistím snímač kliky a mám zas tak 4 měsíce pokoj
bejvá pacholek od oleje ne nák hodně ale asi budu muset někdy až se bude dělat spojka dát novej simering nebo skusit nový čidlo kliky čert ví uvidim
p.s. píše:na přítelkyni autě téhož typu je obdobný problém též to napíše snímač g40 avšak já vždy očistím snímač kliky a mám zas tak 4 měsíce pokoj
tak vyfoukej ten protikus komresorem,
vidiš to mi nenapadlo vyskouším jinak G 40 by mělo bejt čidlo vačky a to je pod rozvodama
U 1,6 74KW je na vačce halák G40 a na klice je indukční snímač G28.
Pokud ti to stále hází chybu na snímač vačky tak bych ještě zkontroloval postavení rozvodů.