VAG-COM

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Petr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

VAG-COM

Příspěvek od Petr »

Mám notebok s USB a chtěl bych se připojit do ŘJ motoru pomocí vag-comu,ale mám kábel, ktery se napojuje přes RS232,musím si koupit jiny kábel nebo mi stačí koupit redukci s USB na RS232??
matesoft
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matesoft »

No bylo by lepší si koupit jinej kabel -> USB,s těma redukcema si dej pozor protože né všechny fungují na 100%,já mám např.redukci -kartu PCMCIA/RS232 a ta funguje na 100%........... ;)
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

A co si myslíte, že v tom "ryze" USB kabelu asi tak je? (LOL)

100% funguje normální adaptér USB<--->RS232, který je osazen čipem FTDI. Problém je, že těch je na trhu méně, než-li levnějších adaptérů s čipem Prolific, TI nebo jiných a s těmi jsou problémy :(

To, že adaptér s FTDI používá zcela identický ovladač jaký se používá k tomu "ryze" USB VAG-COM kabelu jen potvrzuje výše uvedené. Pokud je k adapéru dodáván ovladač se soubory s názvy začínajícími na FTxxxx.xxx, tak máš vyhráno. ;)

Obrázek
Petr
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr »

super díky budu muset koupit redukci s FTDI čipem nevíte nějaky odkaz na e-shop s dobryma canama ;) dík
Xandra
Nováček

Příspěvek od Xandra »

A co umí MAX navíc oproti 304?? dnes jsem si ho nainstaloval, do ted jsem jel na 304
You can easily check out our high quality VCPC510 practice test - pass4sure.co.uk which prepares you well for the real Android.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“