Výfuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
- Dawee
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Z hlediska výkonu je nejlepší co nejmenší odpor splodin za turbem. Optimální je dobrej průchozí tlumič kterej ti pohltí ten zvuk, ale bude mít malej odpor. Andre dával dobrej. Zkus pohledat.crossic píše:Říkám už po třetí - nejde mi o zvukovej efekt, ale o funkčnost a vlastnosti - je lepší dát jen rouru nebo i nějakej tlumič?? Mám na mysli i z hlediska výkonu...pže přijde leštěný svod od turba, tak nevím co za to dát...
-
- Přispěvovatel
Průchozí tlumič na výkonu nepoznáš ani prd, ale hluk to utlumí hodně. Můj názor je jednoznačně ho tam dát.crossic píše:Říkám už po třetí - nejde mi o zvukovej efekt, ale o funkčnost a vlastnosti - je lepší dát jen rouru nebo i nějakej tlumič?? Mám na mysli i z hlediska výkonu...pže přijde leštěný svod od turba, tak nevím co za to dát...
G2 TDI
asi takhle, uricte ti to neprida 10hp, to zapomen, ale rek bych, ze tyhle vsechny malickosti co tam clovek dela, nekde budou. ja mam trubku a vsechno OK, andre ma pruchozi tlumic asi za 3,5 (vypada fakt good) a taky je vsechno OK. myslim, ze at udelas jakoukoliv variantu, chybu neudelas, ale me bylo lito tech penez, kdyz vim, ze TDI vyfuk = nejlepsi zadny vyfukOndřej Krákora píše:Průchozí tlumič na výkonu nepoznáš ani prd, ale hluk to utlumí hodně. Můj názor je jednoznačně ho tam dát.crossic píše:Říkám už po třetí - nejde mi o zvukovej efekt, ale o funkčnost a vlastnosti - je lepší dát jen rouru nebo i nějakej tlumič?? Mám na mysli i z hlediska výkonu...pže přijde leštěný svod od turba, tak nevím co za to dát...

ja nevim no, nektery lidi rikaj : "no ja tam musel dat tlumic, to se nedalo, to byl kraval nehoraznej"
nezustal jsem chladnym, pucil to kamosovi a sel si to poslechnout ( na letisti, na hlavni silnici, mezi barakam na sidlisti). zatopil tomu a jako samozrejme, kdyz zatopis, ses vic slyset, ale pokud nejsi magor a nejerzdis po sidlisti ve 3500ot a 100km/h tak nakej hluk vubec neres a mimo mesto se da hovorit a silnejsim zvuku tak od 150-160. do ty doby (a to mam obyc ibizu-zadny poradny odzvuceni) proste normal.navic pokud jedes normalne, nedas plnej plyn pri jednotlivejch kvaltech, tak to absolutne neni slyset. ...muj nazor... odzkouseno
najdi si v histirii tema VYFUK TDI a tam sme to s andrem dost probirali...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation