nexat prerobit na keramiku serio spojku AHU abo radsej VR6??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nexat prerobit na keramiku serio spojku AHU abo radsej VR6??
Chystam sa dat prerobit lamelu na kovokeramicke oblozenie....
mam nechat prerobit seriovu spojku na AHU abo radsej spojku z VR6??
ma VR6 nejake vacsie trecie plochy??
poradte dakujem.....
mam nechat prerobit seriovu spojku na AHU abo radsej spojku z VR6??
ma VR6 nejake vacsie trecie plochy??
poradte dakujem.....
Seat Ibiza 6K1 r.v.99 -> swap na 1,9TDi PD ASZ+bižutéria = 229PS/484Nm -> 1/4míle 13:714sec
Seat Alhambra 2.0 TDi 8v Stylance LUX 103Kw/320Nm
Mna tiez Andre upozornoval, ze VR6 lamela na TDI nie je vhodna, napriek tomu som ju tam dal. Ale isla velmi rychlo prec, pretoze ten jej zvuk sa nedal vydrzat...hrozne to zvonilo. Po vymene za lamelu urcenu do TDI je uz zvuk normalny. Okrem toho, u tej VR6 lamely som si vsimol, ze pri zabere trosku trhala, nesla tak plynule do zaberu ako orig. TDI lamela.
-
tomáš karbus
- Aktivista
ani vr6 ani tdi není vhodná i když tdi je vhodnější, ale ta lamela stejně dlouho nevydrží, protože to na pružiny budou velké rázy já to dřív zkusil a moc dlouho nevydržela ted mám předělanou jednu originál kovokeramiku na průměr a střed spojky 228 mm je pevná a docela drží,ale podle mne je nejlepší koupit tu co ukazoval resha
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě pokud chceš řešit spojku do 5-6t tak TDI 1Z + VR6 přítlačák, pokud máš na to 20t, tak jsou samozřejmě lepší řešení.tomáš karbus píše:ani vr6 ani tdi není vhodná i když tdi je vhodnější, ale ta lamela stejně dlouho nevydrží, protože to na pružiny budou velké rázy já to dřív zkusil a moc dlouho nevydržela ted mám předělanou jednu originál kovokeramiku na průměr a střed spojky 228 mm je pevná a docela drží,ale podle mne je nejlepší koupit tu co ukazoval resha
a parada takze uz viem teda.. no na zaciatok asi skusim nechat prerobit lamelu urcenu pre TDI na kovokeramiku...a potom sa mozno uvidi..
viem ze ta reesova je na to urcena len tolko peniazkov asi neostane kedze to vychadza kolo 20tis CZ....
dakujem za rady.... dam teda prerobit TDi lamelu...
treba k tomu dat usposobit aj pritlacak??:..
viem ze ta reesova je na to urcena len tolko peniazkov asi neostane kedze to vychadza kolo 20tis CZ....
dakujem za rady.... dam teda prerobit TDi lamelu...
treba k tomu dat usposobit aj pritlacak??:..
Seat Ibiza 6K1 r.v.99 -> swap na 1,9TDi PD ASZ+bižutéria = 229PS/484Nm -> 1/4míle 13:714sec