Ahojte kluci ma nekdo z vas zkusenosti ohledne diagnostiky a bloku hodnot v tiptronicu vyse uvedeneho? jde me oto zdali se tam neda vyzjistit pripadny nastavaji problem atd me ted prestal tiptronic zamykat 2 rychlost pod 3000 ot jinak auto tahne jak ma neskube a ostatni kvalty radi jak maji. jinak z D na R a zpet to neskube ani necvaka proste jen ta 2 zacala uzamykat kvalt az nad 3000 pred tim to zamykalo temer hned po zarazeni 2-jky. mate nejake rady co jde na diag udelat? treba zakladni nastaveni nebo nejake serizeni? predem dikes za odpovedi
Koukám že to máš docela naledovaný palec nahoru.Asi ti moc nepomůžu ale co jsem to měřil tak se mě to dost lišilo taky.Dej si vstupní, výstupní otáčky a poměr sepnutí ventilu přemostění měniče je možný že vidí rozdíl v otáčkách a tak měnič nezamkne.Docela jsem si se spojkou měniče užil i když jsem v tom byl nevinně a jen jsem tu převodovku měnil a pak těžce dokazoval kde je chyba.
napichle jsem to mel avsak nejak nevim co ktery kanal v bloku hodnot znamena jsou tam nejake otacky, teploty, kvalty ktere jsou razeny atd ale uplne presne nevim co mam s cim posuzovat. to opravdu neni zadny popis techto kanalu? jak to delaji ve skovodce a jim podobnym servisum kdyz to maji napichle na vagu?
jinak ten kvalt neuzamyka pod 3000 ot. ale jak se podrazuje tak jej uzamkne okamzite ale jak otacky klesnou k 1500 tak se rychlost odemkne a prestane brzdit kvaltem.
muze mit tohle nasvedom i civky? nebo je opravdu v haji hlavny prevod?
tak olej byl zmeren a zaroven opticky zkontrolovan. je krasne pruhledny a nesmrdi takze jej bud nekdo jiz menil nebo prevodovka nedostavala zahulit :d jinak kdyz se pokazi v prevodovce ty vivky (selenoidy nebo jak se tom nadava ) co to dela ma to vliv i na to razeni z R na D ze to skube a i treba to nezamykani?.
kdo z vas vi co v diag kontrolovat jaky vykon ma motor? uz celkem zacinam uvazovat otom ze motor je na vine toho ze tiptronic neradi.ma nekdo zkusenosti jak na diag u V6? kde v jakem kanale co hledat?