ahoj chystam se na vymenu silentbloku v napravnici (jedna se o vw touran) jak moc je slozita vymena ? zvladnu vymenit silentblok kdyz je napravnice na aute ci musim sundat napravnici z auta ? diky vsem za pomoc
Caka ma to zajtra a ide to uplne vpohode. Uz som to robil asi 10 krat. Dobre rozpalit a von je to hned. Silent blok nechat v mrazaku, napravnicu zas rozpalit, teflonove mazivo a ide to samo... Staci dobry lis. O odpadkov s lozisiek sa vzdy nieco naslo co sadlo namiesto pripravku...
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
caute, menili ste to niekto na O1 popr. G4 atd.. pozeral sem na ne a vyzerali dobre ale predpokladam ze tam su od vyroby...jaky to ma vpliv ked su zle? dik
jak bys to chtěl dělat na autě ?? přípravek jak psáno výše akorát tak na nalisování, vždycky použiju nějaký ořech z 3/4 gola sady nebo staré ložisko kterých je u lisu hromada..
nechce se mi vyndavat napravnici z auta proto pokud to jde, tak bych to dal radsi pripravkem. Co jsem koukal na webu na ten silentblok vypada, ze by to mohlo jit. Ale nemam ho zatim fyzicky u sebe. Zavitnici a ruzne podlozky mam, tak snad to pujde.
stejně jí budeš muset povolit vepředu na těch dvou zbývajích šroubech a stabíku a vyvěsit na ramenou dolu a odšroubovat servo z volantový tyče, nebo povolit jeho klemy na nápravě