Auto Skalica, octavia 81kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Auto Skalica, octavia 81kW
Hlopi,
potřeboju poradit ohledně tehoto prodejca, estli nemá někdo nějaké zkušenosti, atd
Co si myslíte osobně o těchto dvou Oct1, 81kW, je možné aby měla z rakúska poctivých 144tis km. nemože to byt nějak spadělané ty doklady z estékáčka od frickou? přemýšlali sme o tej modrej ale co by ste poradili Vy zkušenejší matadóři
http://autoskalica.sk/index.php?action=card&id=5100539
http://autoskalica.sk/index.php?action=card&id=4997859
moc by mně tro pomohlo děkuji Karel
potřeboju poradit ohledně tehoto prodejca, estli nemá někdo nějaké zkušenosti, atd
Co si myslíte osobně o těchto dvou Oct1, 81kW, je možné aby měla z rakúska poctivých 144tis km. nemože to byt nějak spadělané ty doklady z estékáčka od frickou? přemýšlali sme o tej modrej ale co by ste poradili Vy zkušenejší matadóři
http://autoskalica.sk/index.php?action=card&id=5100539
http://autoskalica.sk/index.php?action=card&id=4997859
moc by mně tro pomohlo děkuji Karel
Kdo valašků slivovicu pije ani pantokem ho nezabije
neres km, u 15 stary popelnice nesmysl....uz podle detajlu ani omylem 144t....ale samozrejme mozne je vse, jde jen o to cemu uveris a cemu verit chces....pro dovozce nejsou nejaky faktury, servisky a podobne zadny problem....kdyz s nekym jednu pro takovy auto, tak rikam vzdy min 200 - 300 plus....ale jsou i vyjimky....dalsi vec je, ze najit dve podstivy tdi do 200 je umeni a tento pan ma takove stesti ze ma hned 2! uplnej kouzelnik
U 15 let staré naftové Octavie si dovolím odhadnout kilometry na 300.000 plus. Ale jak tu bylo psáno - není to podstatné.
Spíš mě zarážejí ty ceny. Podle mého názoru je to strašně drahé. V ceně kolem 60-70 tisíc Kč (což odpovídá těm cenám, co tam jsou) dneska suverénně koupíš ročník 2002.
Spíš mě zarážejí ty ceny. Podle mého názoru je to strašně drahé. V ceně kolem 60-70 tisíc Kč (což odpovídá těm cenám, co tam jsou) dneska suverénně koupíš ročník 2002.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
-
- Sběrač informací
ogaři, děkuju
jo jako beru, kiláky vypadaly nějak čudně. Okej jo, dneskaj je to těžko všecko je stočené a ty popelnice viz maslo sou jen načančané za předražené prachy, tady nejde přes inzerci nic sehnat,všecko jen inzeráty stočenin. Su už z teho chorý. dyž tak sledujem inzeráty tak nechápem ako može někdo chtět za 1999/2000 letadlo s 20x objetou zeměkulou třeba 75-80 tiskč a takových stočenin z r 2000 za 70tis jsou mraky(wallbash)
Taky bych bral oktu v kombikus nájezdem i kolem 300tis , rok2002 za šedesátk z fleka
jo jako beru, kiláky vypadaly nějak čudně. Okej jo, dneskaj je to těžko všecko je stočené a ty popelnice viz maslo sou jen načančané za předražené prachy, tady nejde přes inzerci nic sehnat,všecko jen inzeráty stočenin. Su už z teho chorý. dyž tak sledujem inzeráty tak nechápem ako može někdo chtět za 1999/2000 letadlo s 20x objetou zeměkulou třeba 75-80 tiskč a takových stočenin z r 2000 za 70tis jsou mraky(wallbash)
Taky bych bral oktu v kombikus nájezdem i kolem 300tis , rok2002 za šedesátk z fleka

Kdo valašků slivovicu pije ani pantokem ho nezabije
podle mě v této cenové relaci se vykašli na stáčení nestaceni, hold 1 octa je legenda a cenu drží....stačí se podívat, za kolik se prodávají 02-05 ročníky s rotačku a výbavou, první dvojky jsou levnější, mnohdy o desítky tisíc.....kašli na km a spis se zajímej jak vypadá kastle, zda to má už dělenou dvouhmotu, turbo atd.....
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Nesmis moc verit internetovym vyhledavacum. Pekna 2002 je okolo kila. Nekoukej na to jak bazary lakaji zakazniky, ale koukej za kolik kdo peknou OI koupil.Marek77 píše:U 15 let staré naftové Octavie si dovolím odhadnout kilometry na 300.000 plus. Ale jak tu bylo psáno - není to podstatné.
A s tim odhadovanim km jste taky vsichni jasnovidci vid.

- Bugs.Bunny
- Aktivista
- radluk
- Aktivista
Spis kazdy vi jak to chodi, kazdy koupi octu, 4 roky se povozi a ten jeho najezd jakoby na tachaku nebylBugs.Bunny píše:Nesmis moc verit internetovym vyhledavacum. Pekna 2002 je okolo kila. Nekoukej na to jak bazary lakaji zakazniky, ale koukej za kolik kdo peknou OI koupil.Marek77 píše:U 15 let staré naftové Octavie si dovolím odhadnout kilometry na 300.000 plus. Ale jak tu bylo psáno - není to podstatné.

- Bugs.Bunny
- Aktivista
Nelze to ale pocitat plosne. Mam nekolik aut a kdyz rozdelim muj rocni najezd na nekolik aut,.....radluk píše:Spis kazdy vi jak to chodi, kazdy koupi octu, 4 roky se povozi a ten jeho najezd jakoby na tachaku nebylBugs.Bunny píše:Nesmis moc verit internetovym vyhledavacum. Pekna 2002 je okolo kila. Nekoukej na to jak bazary lakaji zakazniky, ale koukej za kolik kdo peknou OI koupil.Marek77 píše:U 15 let staré naftové Octavie si dovolím odhadnout kilometry na 300.000 plus. Ale jak tu bylo psáno - není to podstatné.
T5 mltvn mam dva roky a najel jsem 10000km a v tom jsou dve dovolene.

Celkem bych mel mit na tacho 240000km.
To bude asi smotany kdyz tam mam necele kilo.