PUNTO 188 1.2 16V svítí kontrolka špatné žárovky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- P.Blahutka
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
PUNTO 188 1.2 16V svítí kontrolka špatné žárovky
Zdravím, přistálo mi tu punto 1,2 16V 59kw, a dojel, že mu svítí kontrola praslké žárovky po kontrole a pak i výměně za nové žárovky stále svítí dál žárovky jsem dával stejnou watáž ta co je vyražena na patici, ale pak z něho vylezlo, že se to rozsvítilo až zapojil vozík tak jsem tažný odstavil ale i tak furt svítí je možný aby ta jednotka odešla?? U toho tažnýho je totiž namontovaná el. bez can busu což bych řekl, že tam má byt s canem..předem díky za info...

Škoda Octavia RS CUPA
Škoda Fabia ATD
Škoda Octavia BKD = Prodáno
Škoda Octavia ASV (EGR=off) =Prodáno
Škoda Fabia ATD
Škoda Octavia BKD = Prodáno
Škoda Octavia ASV (EGR=off) =Prodáno
- blacklight
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Zkus ty žárovky projít všechny a taky zkontrolovat i kontakty žárovek.
Lybra mi jednou začala hlásit žárovku... našel jsem prasklou v předních obrysových. Po výměně to hlásilo stále a až po delším uvažování a obcházení auta jsem zjistil že nejde ještě 3. brzdové světlo a žárovka na SPZ.
Po výměně byl klid.
A kontakty žárovek a světel... po čase nejsou tak napružené jak za mlada a pokud na daném světle svítí víc žárovek, tak to taky dělá neplechu. V mém případě problikával check při zapnutí blinkru.
Napružit... prostříknout a taky vyřešeno.
Lybra mi jednou začala hlásit žárovku... našel jsem prasklou v předních obrysových. Po výměně to hlásilo stále a až po delším uvažování a obcházení auta jsem zjistil že nejde ještě 3. brzdové světlo a žárovka na SPZ.
Po výměně byl klid.
A kontakty žárovek a světel... po čase nejsou tak napružené jak za mlada a pokud na daném světle svítí víc žárovek, tak to taky dělá neplechu. V mém případě problikával check při zapnutí blinkru.
Napružit... prostříknout a taky vyřešeno.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG