LAGUNA II chyba ABS

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

LAGUNA II chyba ABS

Příspěvek od ROMEK »

Páni mechanici mam problem na LAGUNE II r.v 2002 1,9dci 88kw na aute trvalo svieti ABS na diag. vypisuje chybu C1131-Elektromagnetický ventil posilovače brzd vadný. Problem je ten že ho nemožem najsť mal by byt umiestnený v posilovači brzd u brzdoveho valca ale tam nic nieje. je tam len 3pin konektor a ten je zapichlí v originálnej zaslepke renault. Takže som z toho volajaký zmatený

nemohlo sa rozhodit kodovanie? dík
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
bepa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od bepa »

Myslim že je v hlavnim brzd valci na konci smněrem dopředu auta.řesil jsem ale už je to davno
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

prešiel som celý brzdový válec aj s posilovačom odspodu-zvrchu-zboku zhodil sem aj vzduch.filtr aby som nanho videl ale nic tam není.

tak nechápem čo tej jednotke šibe
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
mrpepper
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od mrpepper »

Dobrý den. Také mám problém s ABS, abych nezakládal další vlákno, hodím to sem a budu doufat, že mi někdo poradí. V nedávné době jsme měl sjeté zadní destičky, takže bylo slyšet, jak brousí kov na kov. V tu dobu se mi začala v nepravidelných intervalech objevovat závada ABS, ESP a k tomu kontrolka ruční brzdy. Nevím, jestli to má souvislost. Nicméně kotouče jsou nové, destičky také a kontrolky už svítí stále, svítily ještě před výměnou. Diagnostika DDT my vyhodila tuto chybu Bohužel nevím, na co se mám zaměřit. Mám stejný typ auta jako je uveden výše, pouze r.v 2001 Děkuji všem za radu. Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“