rav4 reset servisu

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

rav4 reset servisu

Příspěvek od romanespana »

poradte nekdo jak zresetovat servis na rav4 2.0i r04, autocom to neumi a svine kts mi nechce vlezt do tohodle auta, coz byla posledni kapka platit za tuhle kravinu kazdej rok 500eur. horsi a pomalejsi diagnostika snad ani neni. dik
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

rome tam je topořád dokola mačkání a zapínání sám si to nikdy nepamatuji ale vždy se mi to za chvíli podaří http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 0277,d.bGE
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

dik, milosku, taky mne mohlo napadnout juknout na youtub, poslal jsem to majitely auta, at zas ke mne nemusi 30km jezdit, snad to zmakne. jinak jsem se zdarne a s radosti zbavil kts a ted tak nejak cumim po necem co je trochu funkcni, nevis o necem co leze v poho a do vseho do jeep a jaguar? ja pocumuju po launch nebo carman, ale zatim hledam nejaky info jak to maka. a jeste jinak, na dovcu do spanel se nechystas? rad bych s tebou dal nejaky pivko na plazi, pozvanka plati dozivotne, takze bys to mohl stihnout :havaj:
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

romanespana píše:dik, milosku, taky mne mohlo napadnout juknout na youtub, poslal jsem to majitely auta, at zas ke mne nemusi 30km jezdit, snad to zmakne. jinak jsem se zdarne a s radosti zbavil kts a ted tak nejak cumim po necem co je trochu funkcni, nevis o necem co leze v poho a do vseho do jeep a jaguar? ja pocumuju po launch nebo carman, ale zatim hledam nejaky info jak to maka. a jeste jinak, na dovcu do spanel se nechystas? rad bych s tebou dal nejaky pivko na plazi, pozvanka plati dozivotne, takze bys to mohl stihnout :havaj:
romane s tou diag je to pořád na vodě, asi když se zabýváš s jednou značkou tak to někam dotáhneš ale vyčerpá to hodně financí, stou všeobecnou ani kts není všemocná,

almerii určo stihnem, no letos je v plánu báták s moravou na lodi, a balaton letoviska DDR +, na moto takový sen no, zakončený lázněma v bukfirdo ;)
Odpovědět

Zpět na „Toyota/Lexus“